2777
2789
عنوان

وقتی از دست شوهر ناراحت میشی و اون قهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 128 پست
نمیزنه😂😂دختر داشته می‌شده خدا یهو پسرش کرده🤣🤣🤣

ببینی یوقتایی هم میبینم واقعا تقصیر من بوده اون خیلی جدی قهرمیکنه میرم بغلش میکنم پیام میزنه میگم بمن چه من الان شوهرنیازدارم اصن توقهربمون ولی من به بغل احتیاج دارم اینارو باخودخواهی بهش میگم نه التماس گونه ،دیگه خودش نرم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین همین که بغل میکنه یعنی آشتی دیگه پس بزنه یعنی اوضاع خرابه ببین من خودم بعد از دعوا اصلا دلم ...

دقیقا فقط نمیخواد بیاد جلو😂😂😂😂الان خوابه دلم میخواد برم دستشو وا کنم بغلش کنم🤒

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
ببینی یوقتایی هم میبینم واقعا تقصیر من بوده اون خیلی جدی قهرمیکنه میرم بغلش میکنم پیام میزنه میگم بم ...

چه باحال😂😂😂

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
اتفاقا هر بار میگم بهش تو با اردم بودنت منو دق میدی آخر سر خمین سکته میکنم من زودتر عصبی میشم قاطی م ...

شوهر منو ببینی پشت پاشم بوس میکنی،ازبس سرهرچیزبیخودی عصبی میشه دادمیزنه فوش میده بازمث سگ پشیمون میشه چه فایده که حتی تواون لحظه جرات ندارم هیچ جوابی بهش بدم چون میدونم ممکنه بزنه داغونم کنه بعدش میادسرحرف و باز می‌کنه فک می‌کنه من الزایمردارم.دلم میخوادیبارمن عصبی بشم یبارمن دادبزنم اون مث شوهرتواروم باشه بخدا دیوونه شدم اینقدصبوری کردم ولی بازجلو جمع خیلی بهم توجه می‌کنه و احترام می‌زاره خونشو بنامم زده اصن توفامیل کسی باورش نمیشه اون وحشی بازیارو این درمیاره

ای بابا.این ته تغاری بوده مادرش خیلی لویش کرده یوقتایی بهش میگم تو بچه سرپیری بودی واسه تربیتت مادرت ...

وووی شوهر منم از همه طرف مرکز توجه و ته تغاری و عزیز شدست😮‍💨😮‍💨بخاطر همینه

شوهر منو ببینی پشت پاشم بوس میکنی،ازبس سرهرچیزبیخودی عصبی میشه دادمیزنه فوش میده بازمث سگ پشیمون میش ...

یبارم تو بزن ببین چیکار میکنه😬😬

اره تازه دوماهی میشه عروسی کردیمهمو دوست داریما ولی این وسط همیشه مشکلم وجود دارهمیترسم حل نشه یا خر ...

مبارک باشه عزیزم😍 

خوشبختترین باشید انشاالله 

تو سال اول ازدواج کدورت و دلخوری طبیعیع 

چون طرفین شناخت کافی از هم ندارن و تازه با ابعاد عمیق شخصیت هم روبه رو میشن 

به اینا واقف باش چون اجتناب ناپذیرند 

اما راه حل دارع ها 

باید به شناخت برسی 

درک متقابل بره بالاتر 

مهارت همدلی و گفتگو یاد بگیری 

تا یاد بگیرید لِم همدیگه رو 

تلاش دو طرفه میخواد 

ولی از اول ازدواج عادت به قهر نکنید 

چون عادت بشه سردی میاره سردی بیاد مشکلات دیگه پشت بندش میاد و...

یبارم تو بزن ببین چیکار میکنه😬😬

زدن که پیش کش .حتی دادم نمیتونم بزنم باید هرچی فوش دادوبدوبیراه گف سکوت کنم تا بیشتر عصبی نشه .خدا لعنتش کنه اینقداینکاروکرده الان خوبیاشوبگم میگی این اون نیس