2777
2789
عنوان

امروز ی چیزی دیدم داغون شدم😭

438 بازدید | 30 پست

ی کلیپ تو اینستا اومد بالا ی آدم ک ن ی حیوون بگم

کشاورز بود مث اینکه بارون زده بود همه محصولش خراب شده بود این اشغالن فقط کفر ب خدا و همه اما اونم چ کفرای وحشتناکی ک تحمل نیاوردم 😭😭😭صدای گوشیو صفرکردم رفتم سراغ کامنتا انتضار داشتم یارو رو فح‌ش بارون کرده باشن دیدم90درصدم مثل اون اشغال کفر کردن و حتی توهین ب خدا و قرآن وای😭😭😭😭قلبم درد میکنه خدا چرا نمیزنه نصفشون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو حالت روانی خوبی نیستن .بعضیا تو مشکلات کلا مغزشون هنگه فقط زبون کار میکنه .شاید دلی نبوده .ان شالله نیست 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

🙄🙄🙄

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

دوست من اینا رو نگاه نکن و نشنو

چون خدای نکرده حواست به اینها عادت می کنه و دیگه مثل الان زیاد به هم نمی ریزی 

ادم خیلی چیزا رو نبینه بهتره

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست