سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان جدی او ن دنیاهم باید باهمین شوهرای الانمون باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 39 پست یعنی جدی جدی نمیشه اون دنیا کسی دیگه رو انتخاب کنیم؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/02/15 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanie241 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 4029 والا دای راه حل آخری ک ب ذهنم رسید 😆 ما که مجردیم چی حق انتخاب داریم آیا؟! الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 اگه ازادی میخوای همین جا بهش برس کاش جراتشو داشتم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 خدا خیرت بده تو اوج سردرد و غم و عصبانیت خندیم باز خداروشکر حداقل کاری که تونستم انجام بدم🙃خودمم تاپیکو زدنی ده بار پاک کردم باز نوشتم نکنه مسخره ام کنن 😁 خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 میگن انتخاب میکنیولی کاش بشه واقعا🫠 واقعا اگر اینطوری باشه من حاضرم زودتر برم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 بچه ها ناموسن به چه چیزایی میشینین فکر میکنین😅 از غصه ی زیادیه دنبال راه حلیم😁 خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 ما که مجردیم چی حق انتخاب داریم آیا؟! ایشالله ب زودی متاهل بشی ولی باآدم مناسب خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 ممکنه اونا ما رو نخوان البته من اگر اون دنیا شوهرمم بخواد من دیگه نمیخوام فقط فرار. بسه اینطرف خرا ... خداکنه منو نخواد خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
reyhan071 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 3188 از غصه ی زیادیه دنبال راه حلیم😁 خب من که این دنیا مجرد موندم. اصولا خدا برای جبران توی اون دنیا باید یه شوهر خوشتیپ و مهربون بفرسته برام. امیدوارم شماهم به فرد مناسبی توی اون دنیا برسین. البته اگر اون دنیایی وجود داشته باشه.
بهارخانوممامانمه عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2960 خداکنه منو نخواد خخخخ منم شوخی کردم . فکر هم نمیکنم نه اون من بخواد نه من اونو من که اصلااا هیچ رقمه .
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 خب من که این دنیا مجرد موندم. اصولا خدا برای جبران توی اون دنیا باید یه شوهر خوشتیپ و مهربون بفرسته ... حتما هست مگه میشه این همه ظلم و بدی باشه و بعد دنیای دیگه ای نباشه برای حساب کتاب خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏