2777
2789
عنوان

جدی او ن دنیاهم باید باهمین شوهرای الانمون باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده تو اوج سردرد و غم و عصبانیت خندیم

باز خداروشکر  حداقل کاری که تونستم انجام بدم🙃

خودمم تاپیکو زدنی ده بار پاک کردم باز نوشتم نکنه مسخره ام کنن 😁

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

میگن انتخاب میکنیولی کاش بشه واقعا🫠

واقعا 

اگر اینطوری باشه من حاضرم زودتر برم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه ها ناموسن به چه چیزایی میشینین فکر میکنین😅

از غصه ی زیادیه 

دنبال راه حلیم😁

ما که مجردیم چی حق انتخاب داریم آیا؟!

ایشالله ب زودی متاهل بشی ولی باآدم مناسب

ممکنه اونا ما رو نخوان البته من اگر اون دنیا شوهرمم بخواد من دیگه نمیخوام فقط فرار. بسه اینطرف خرا ...

خداکنه منو نخواد

از غصه ی زیادیه دنبال راه حلیم😁

خب من که این دنیا مجرد موندم. اصولا خدا برای جبران توی اون دنیا باید یه شوهر خوشتیپ و مهربون بفرسته برام. امیدوارم شماهم به فرد مناسبی توی اون دنیا برسین. البته اگر اون دنیایی وجود داشته باشه.

خب من که این دنیا مجرد موندم. اصولا خدا برای جبران توی اون دنیا باید یه شوهر خوشتیپ و مهربون بفرسته ...

حتما هست 

مگه میشه این همه ظلم و بدی  باشه و بعد دنیای دیگه ای  نباشه برای حساب کتاب