خانم مستاجرن پارسال از عقب زد تو ماشین ما چراغش شکست بعد شمارشو گذاشت گفت پولشو بده همسرم زنگش زد گفت ن لازم نیست از اون تا حالا هروقت همسرم میبینه سلام احوالپرسی گرم میکنه همسرم هربار میبینه میگه خیلی زن خوبیه آیتم بگم لباس باز میکنه آرایش داره و سن بالا هستش همش هم در حال گردش با خانواده و دوست و... با جز همسرش هست یعنی چند بار دیدم
همسرم رو روابط من حساسه میگه حجاب کنم و آرایش نکنم و محل کارم ضدآفتاب لازم ندارم اما تا یه خانم مثل اون خانم میبینه مهربون میشه نیشش تا بناگوش بازمیشه
امشب دوباره خانم جای بدی پارک کرد ماشینشو همزمان ما میخواستیم در خونمون پارک کنیم مانتوش باز بود زیرش تاب کراپ پوشید هی میومد جلو میگفت جابجا کنم با نیشخند؟همسرم با لبخند میگفت ن ن لازم نیست زحمت نکش و... رد شدیم اومدیم خونه اومد دوباره تعریف دادن از زنه که چقدر خوبه شوهرش بده آدم بدیه گفتم چرا گفت همینجوری بدم میاد از مرده منم گفتم حق نداری وقتی برا من محدودیت میزاری از اونور بقیه تعریف کنی از اینور میگی آرایش بده حجاب خوبه خودت یه خانم بی حجاب آزاد میبینی نیشت باز میشه دعوامون شد قهر کرد بنظرتون چکار کنم این نفهمو؟