2777
2789
عنوان

میشه بگید این یعنی چی

88 بازدید | 11 پست

امروز با پارتنرم داشتیم حرف میزدیم و من کلاس طراحی میرم و داشتم میگفتم اره جشن گرفته بودن و اینا و چنتا عکس فرستادم اصلا هیچی نگفت مثلا ی تعریفی یا چه میدونم ی چیزی

البته به خاطر کارش دیر به دیر همو میبینیم 

یعنی دوسم نداره؟  

شماهاهم همه چیو به زوررر به هم وصل میکنید

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خیلی زیاد از اینا صحبت میکنی و دوست نداره از ی چیزی زیاد حرف نزن

نه اصلا

گفتش امروز کلاس خوش گذشت گفتم آره جشن گرفته بودن عکسمو فرستادم اصلا هیچی نگفت و فقط در مورد جشنه پرسید😐

ممکنه بخاطر مشغله کاری یا خستگی زیاد باشه که پارتنرت نتونسته واکنشی نشون بده. بعضی وقتا آدم‌ها به خاطر استرس یا شرایط خودشون نمی‌تونن به موقع واکنش نشون بدن، ولی این لزوماً به معنی این نیست که علاقه ندارن. پیشنهاد می‌کنم یه وقت دیگه در مورد احساساتتون با هم صحبت کنید و اینطور بیشتر به هم نزدیک بشید.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

نه اصلاگفتش امروز کلاس خوش گذشت گفتم آره جشن گرفته بودن عکسمو فرستادم اصلا هیچی نگفت و فقط در مورد ج ...

خب پس شاید یادش رفته یا کاری واسش پیش اومده فراموش کرده جواب بده 

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

خب من چیکار کنم خواهر😔

گلم اینجوری فقط خوت بخدا عذاب میکشی

هیچی مهم تر از آرامش خودت نیس:) 

فوقش دوست نداشت بزنی کات کنی این نشد یکی دیگه 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ممکنه بخاطر مشغله کاری یا خستگی زیاد باشه که پارتنرت نتونسته واکنشی نشون بده. بعضی وقتا آدم‌ها به خا ...

آخه امروز کلا خونه بود و فقط داشت استراحت میکرد🫠 آخه مگه میشه حتی ی چیزی نگه🫠

آخه امروز کلا خونه بود و فقط داشت استراحت میکرد🫠 آخه مگه میشه حتی ی چیزی نگه🫠

به روش بیار اینو بهش بگو که برات مهمه و دوست داری بیشتر از این به احساساتت توجه کنه. در هر صورت، اینا همه بخشی از روابط هس که می‌تونه با صحبت کردن حل بشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |