امروز با پارتنرم داشتیم حرف میزدیم و من کلاس طراحی میرم و داشتم میگفتم اره جشن گرفته بودن و اینا و چنتا عکس فرستادم اصلا هیچی نگفت مثلا ی تعریفی یا چه میدونم ی چیزی
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممکنه بخاطر مشغله کاری یا خستگی زیاد باشه که پارتنرت نتونسته واکنشی نشون بده. بعضی وقتا آدمها به خاطر استرس یا شرایط خودشون نمیتونن به موقع واکنش نشون بدن، ولی این لزوماً به معنی این نیست که علاقه ندارن. پیشنهاد میکنم یه وقت دیگه در مورد احساساتتون با هم صحبت کنید و اینطور بیشتر به هم نزدیک بشید.
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
آخه امروز کلا خونه بود و فقط داشت استراحت میکرد🫠 آخه مگه میشه حتی ی چیزی نگه🫠
به روش بیار اینو بهش بگو که برات مهمه و دوست داری بیشتر از این به احساساتت توجه کنه. در هر صورت، اینا همه بخشی از روابط هس که میتونه با صحبت کردن حل بشه.