2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی اومد خاستگاری به هر طریقی میرسوند که ادم گرمیه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای ایرانی قبل ازدواج همشون توهم دارن که عمو جانی انجدی نگیرشونهرچی ادعا بیشتر،زودانزال تر

😂😂😂

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

میگ باید موقعیتش پیش بیاد ینی تو یک ماه نمیشه موقعیت باشه ؟؟؟ شده ولی نمیدونم دردش چیه

شاید خسته اس

شاید دلخوره ازت

شاید دلش رابطه نمیخواد فقط میخواد کنار همسرش ی فیلم دونفره ببینه

مجردها مثل روزه دار میمونن که فکر می‌کنه افطار بشه ی گاو و میخوره اما دو بشقاب هم نمیتونه بخوره. این ...

اوایل روزی دو بار هم داشتبم 

تا دو سه سال اول همین بودیم

ولی بعدش کم کم سرد شد 

میگ باید موقعیتش پیش بیاد ینی تو یک ماه نمیشه موقعیت باشه ؟؟؟ شده ولی نمیدونم دردش چیه

حالا یمدت روشتو عوص کن

بدون که واصح ازش درخواست کنی..

لمسش کن وقتی از سرکار میاد

یا به خودت برس بدون توجه به اون

به قول اون کلیپ روانشناسه مذهبی مثلا موقع رد شدن از کنارش. جوری رد شد که بهش بمالونی خودتو😁