2777
2789
عنوان

دستگاه موخوره گیر

148 بازدید | 16 پست

خانوما موهام بلنده و پراز موخوره. ارایشگاه ها هم پول یه دستگاه رو میگیرن برا موخوره گیری میخوام دستگاه موخوره گیر بگیرم به نظرتون خوبه دستگاه؟تاثیر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه بار نتیجه نمیده مگه شما هر ماه موخوره گیری کنی تا یه مدت بعد مثلا سه چهار ماه که کمتر شد اونوق ...

اگر خوب بشه با دستگاه میزنم هرماه مساله ای نیست فقط میخوام بدونم تاثیر داره بگیرم دستگاهو؟

موخوره حتی اگه بگیریش دوباره موخوره میزنه

برای اینکه موخوره نزنه

اول برید آرایشگاه موخوره گیری 

از رو بالشتی ساتن استفاده کن

ماسک مو استفاده کن 

پایین موهاتو با آرگان چرب نگه دار 

از شونه چوبی استفاده کن

اگر خوب بشه با دستگاه میزنم هرماه مساله ای نیست فقط میخوام بدونم تاثیر داره بگیرم دستگاهو؟

تأثیر که داره ولی بعضیا میگ شاید برای مو خوب نباشه به نظرم با قیچی هم خیلی خوبه و مهم تر اینه که بعد اینکه موخوره شما کم شد روغن تراپی کنی شامپو حاوی ارگان بگیر که موخوره هات برنگرده

موخوره حتی اگه بگیریش دوباره موخوره میزنهبرای اینکه موخوره نزنهاول برید آرایشگاه موخوره گیری از رو ب ...

من خیلی وقته درمان رو شروع کردم موهام بهتر شدن ولی موخوره ها نمیرن برای موخوره سوال دارم گفتم که سالن پول یه دستگاهو میگیره ازم

من خیلی وقته درمان رو شروع کردم موهام بهتر شدن ولی موخوره ها نمیرن برای موخوره سوال دارم گفتم که سال ...

اها بنظرم سالن بهتره 

چون خودتون نمیتونید پشت موهاتون رو کامل موخوره گیری کنین 

البته من اطلاعی ندارم 

ببینید دوستان چی میگن 

اها بنظرم سالن بهتره چون خودتون نمیتونید پشت موهاتون رو کامل موخوره گیری کنین البته من اطلاعی ندارم ...

موهام بلنده و پایینش موخوره داره خودم چندبار با قیچی گرفتم تموم نمیشن براهمبن میخوام دستگاه رگیرم

تأثیر که داره ولی بعضیا میگ شاید برای مو خوب نباشه به نظرم با قیچی هم خیلی خوبه و مهم تر اینه که بعد ...

روغن تراپی منظورتون اونه که بعد حمام به نوک موها روغن بزنم؟

روغن تراپی منظورتون اونه که بعد حمام به نوک موها روغن بزنم؟

بله شما نحوه استفاده روغن هارو بخون بعد قبل حموم میزنی باید بمونه یه مدت بعد بری حموم یه چندتا روغن خوب بگیر استفاده کن