2777
2789

بچگیم درسم اوکی بود ولی فقط خیلی حواس پرت بودم و توی عالم و خیال خودم بودم مثلا معلم یه تکلیفی میداد نمیشنیدم. ولی همیشه همه درسارو بابام توی خونه چند سال زودتر کار میکرد باهام و از بابت درس به مشکل نمیخورم 

الان که سرگرم کنکورم هر پنج دقیقه که درس میخونم ذهنم میره یه جای دیگه اصلا و ابدا تمرکز روی درس ندارم 

ممکنه adhd از نوع عدم تمرکز داشته باشم؟

بله ممکنه. بیش فعالها گاهی خیلی باهوشن و تو مدرسه خوبن ولی وقتی مجبور میشن تو تنهایی و برای مدت طولانی تمرکز کنن به مشکل میخورن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عدم تمرکز دارید. برید روانپزشک و برای خواندن کنکور دارو بخورید.

من وسواس فکری هم دارم که روانپزشک تشخیص داده 

ممکنه هردو رو داشته باشم یا اشتباه تشخیص داده باشن؟ 

علاوه بر اون گهگاه فکر میکنم نکنه دارم بهونه میارم 

بله ممکنه. بیش فعالها گاهی خیلی باهوشن و تو مدرسه خوبن ولی وقتی مجبور میشن تو تنهایی و برای مدت طولا ...

اطلاعی دارید که اگه فرضا من ریتالین رو شروع کنم چند روزه تاثیر میزاره؟ چون فلوکستین و ریسپریدون برای وسواس ۴ ماهه میخورم اتگار نه انگار

بله عدم تمرکز دارید. برید روانپزشک و برای خواندن کنکور دارو بخورید.

اطلاعی دارید که اگه فرضا من ریتالین رو شروع کنم چند روزه تاثیر میزاره؟ چون فلوکستین و ریسپریدون برای وسواس ۴ ماهه میخورم اتگار نه انگار

این روانپزشک من هم یدفعه به خاطر سال جدید قیمتشو برده بالا که برام خیلی زیاده به نظرتون با مشورت داروساز میتونم دارو بخورم یا نه؟

پسرم میخوره. بعد از یک هفته اثرش شروع میشه

لطف کردید پاسخ دادید 

ممنونم ازتون 

آخه من ۱۹ سالمه 

دو ساله که متوجه شدم وسواس دارم و تازه هم به نظر میاد adhd باشه. برام عجیبه که توی بچگی زیاد خودشو نشون نداده بود

من وسواس فکری هم دارم که روانپزشک تشخیص داده ممکنه هردو رو داشته باشم یا اشتباه تشخیص داده باشن؟ علا ...

پسر من هشت ساله هست هر دو رو داره و دارو میخوره خیلی شرایطتش بهتر شده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️