2777
2789
عنوان

چجوری بوی عرق نگیریم و تجربه ی من

299 بازدید | 15 پست

سلام به همگی خانوما و دختر خانومای گل 

خب میدونید ما خانوما یه مشکلی داریم به اسم بوی بدن و بوی عرق

که خیلی ها دست خودشون نیست و باعث میشه بقیه اذیت بشن

من تجربه خودم و بگم (من آدمی هستم که خیلی زود بوی عرق می‌گیرم و برای اینکه این موضوع رو به تعویق بندازم این هارو رعایت میکنم)👇🏻

۱-اول از اینکه شستشوی بدن (شستشوی بدن خیلی مهمه و نظر من اینه که از شامپو بدن استفاده کنید و از صابون تا جای امکان استفاده نکنید 

و شامپو بدن هایی که اسکراب دارن خیلی خاصیت تمیز کنندگی دارن (بهتون معرفی میکنم)

۲-استفاده از مام (توجه داشته باشید هرچقدر که شما بدنتون تمیز نباشه و از مام استفاده کنید هیچ تاثیری نداره) بهتون توصیه میکنم مامی که استفاده میکنید بوهای خنک داشته باشه و ترجیحا رنگ صورتی نباشه (مام های صورتی بوهای گل و تند و گرم دارن و مام های رنگ سبز و آبی بوی خنکی میدن)

۳-سعی کنید زود به زود حمام کنید و زیر بغل تون رو در حمام چند بار شستشو بدید حداقل ۵ بار تا کامل آلودگی های اون قسمت از بین بره و بو نگیره

۴-هفته ای یک بار (دلبخواه) از پودر سنگ مرداب استفاده کنید 

اصلا بو نمیگیرید

شامپو بدنی که خودم استفاده میکنم و اسکراب داره شامپو بدن توت فرنگی اکتیو به قیمت ۶۵ تومن و شامپو بدن اسکراب دار اون به قیمت ۵۵ تومن 

از مام صابونی آمبرلا رنگ آبی استفاده میکنم و واقعا خیلی تاثیر داره 

امیدوارم تجربه مفیدی باشه 

اگر تجربه ای دارید بنویسید ما هم استفاده کنیم

بعضیا نمیدونن باید از مام و اسپری پودری استفاده کرد. فکر میکنن فقط دوش بگیری بیای بیرون کافیه.

کسایی هم که میگید نمیدونم باعث سرطان و... میشه قابل توجهتون همین مام آمبرلا بدون آلومینیوم هست و کاملا سالمه و درصد حساسیتش خیلی خیلی کم بوده‌. من اسپری های rexona و Dove استفاده کردم عالی بودن‌. مام Dove و ایرانی هم  Umbrella  عالی هستن. آمبرلا واقعا به عنوان محصول ایرانی هم خوش قیمته هم با کیفیت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوش شیرین بزنید به جای مام 

مام طولانی مدت مضره ولی جوش شیرین نه

چون تعریق دارین اما بدون بو!

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ضمنا اینقدر مام و اسپری های مخلف شیمیایی به پوستتون نزنید 

مخصوصا به زیر بغل اصلا نزنید اونجاها غدد لفاوی هست و خون رسانی بالایی داره 

پس هر اشغالی رو مصرف نکنید که بعدا بیماری های خطرناک نگیرید 

اگه خیلی عرق کردیر با دوش روزی ۵ دقیقه ای تمیز میشید . همین بسه حتما نباید بوی خنکی ازتون دربیاد 😐

فوقش ادکلن به لباس بزنید 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

ضمنا اینقدر مام و اسپری های مخلف شیمیایی به پوستتون نزنید مخصوصا به زیر بغل اصلا نزنید اونجاها غدد ل ...

عزیزم کلی محصول سالم گیاهی توی بازار هست که با استفاده ازشون میشه بوی عرق نداد. اکثر کسایی که بیرون بود میدن همونایی هستن که فقط دوش 5 دقیقه ای میگیرن میان بیرون.

عزیزم کلی محصول سالم گیاهی توی بازار هست که با استفاده ازشون میشه بوی عرق نداد. اکثر کسایی که بیرون ...

اتفاقا اینا معتقدن برای صرفه جویی در مصرف اب لازم نیست حموم کنیم هر روز 😃 میتونی بری بپرسی 

ی چیزی بگم البته خود دانی تو این مافیای کثیف لوازم بهداشتی بهتره فقط به ترکیبات روی محصول اعتماد نکنی و فکر نکن چون گیاهیه ضرر نداره 

خیلی از گیاها با کوچیکترین مقدار استفاده میتونن مسمومت کنن این چ استدلالیه که چون گیاهیه پس بی ضرره 🤨

اتفاقا اینا معتقدن برای صرفه جویی در مصرف اب لازم نیست حموم کنیم هر روز 😃 میتونی بری بپرسی ی چیزی ب ...

من محصولا مختلف رو استفاده کردم و اتفاقا باعث کیست سینه هم شد. اما الان محصول دیگه ای استفاده میکنم که سالمه و تاحالا مسئله ای پیش نیومده. بالا هم گفتم. واسه کسی که 8 ساعت سر کاره یا 10-12 ساعت دانشگاهه دوش گرفتن تنها جواب نمیده.

من مام آمبرلا میزنم خیلی عالیه .عرق میکنم ولی بو نمیده اصلا.قبلا زینک میزدم.این از زینکم بهتره

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

من محصولا مختلف رو استفاده کردم و اتفاقا باعث کیست سینه هم شد. اما الان محصول دیگه ای استفاده میکنم ...

به هر حال من که اینجوریم 

خودمو دوست دارم میدونم هر چیزی که باعث بشه بدنم مثل همیشه کار نکنه به خودم دارم اسیب میزنم 

جلوی عرق کردن رو نباید گرفت به هر حال سموم بدن دارن تخلیه میشن و با این محصولات به غدد پوستی اسیب میزنیم

بهتره از روش های طبیعی استفاده کنیم غذای سالم بخوریم ک بدنمون بوی بد نگیره لباس خنک بپوشیم تو محیط خنک باشیم . یا با تاکسی و اتوبوس کمتر رفت و امد کنیم که اذیت نشیم تو افتاب بو نگیریم و عرق نکنیم

با یک روز هم واقعا ادم بو نمیگیره 

من خودم روزی که سر کار برم ۱۵ ساعت کار میکنم شب میرم حموم لباسامم میشورم بوی عرقم نمیدم 

مام و بادی اسپلش و کوفت زهر مارم نمیزنم

کلی تایپ کردم برات 😂