2777
2789

واقعا نمی‌فهمم چرا. من بهمن ماه بود که یکی از دندونام خود به خود ریخت. رفتم دندون پزشکی که درستش کنم عکس گرفتم ۱۵ تا دندون خراب دیگه داشتم. با وجود مسواک و رسیدگی و حتی کمبود کلسیمم ندارم. برگای دندون پزشکه ریخته. بعد مشکل اینه بیمه هستم.  خیلی دیر به دیر نوبت میدن درست کنن الان از بهمن یه دونه فقط عصب کشی کردم تازه روکشش هفته دیگه میدن.  میترسم بیشترم خراب بشن با این وضع نوبت دادن  هر دفعه که شیرینی و ترشی میخورم دندون درد میگیرم میشینم مفصل گریه میکنم میگم اخه تو این سن دیگه این دهن دهن بشو نیست. ۱۸ سالمه. می‌خوام برم سراغ طب سنتی دیگه از استرس خل شدم🤦

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

نخ دندون میکشی؟نحوه مسواک کشیدنت درسته؟چاره ای نیست اگر میتونی چند تاشو بدون بیمه برو

اره بابا. همه چی اوکی بود. اصلا من پارسال چکاپ رفته بودم دندون خراب نداشتم نمی‌دونم در عرض شش هفت ماه یهویی چی شد؟. بدون بیمه خیلی گرونه. اصلأ شدنی نیست متاسفانه 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا. همه چی اوکی بود. اصلا من پارسال چکاپ رفته بودم دندون خراب نداشتم نمی‌دونم در عرض شش هفت ما ...

ببین مطمئنی خرابه؟

شاید دکتره خیلی کارش خوب نیست؟!

آخه ۱ سال نمیشه ۱۸ تا دندون خراب شه!

ببر پیش یه دکتر دیگه

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

وای عزیز دلم برا چی اینجور شده

نمی‌دونم تموم دغدغم شده دندونام. همش ناراحتم 

ببین مطمئنی خرابه؟شاید دکتره خیلی کارش خوب نیست؟!آخه ۱ سال نمیشه ۱۸ تا دندون خراب شه!ببر پیش یه دکتر ...

آخه دوسه تا از دندونامم خیلی درد می‌کنه متاسفانه. فکر کنم درست حدس زده والا خود دکتر میگفت ژنتیک و استرس و مصرف قند می‌تونه این بلا رو سرت بیاره. ولی اصلا مغزم نمیپذیره این وضع رو. میگم الان اینطوری حتما باردار بشم بچه دار بشم کلا دندونام می‌ریزه