بچم نزدیک ۷ ماهشه ، یه شب تب کرد و اسهال بود ، فکر کردم اولش دندونشه ولی دیدم تبش شد ۳۹ سریع استامینوفن و شیاف زدم بردم دکتر، دکتر گفت ویروس گوارشیه، فقط پدی لاک داد و استامینوفن ، گفت بعد پنج روز بهتر نشد بیارش، هروقت تبش رفت رو ۳۷ و نیم استا بده، الان دو روز گذشته، تبش کنترل شده ، فقط امروز داشت تو خواب شیر میخورد دستاش لرزید یعنی مردم و زنده شدم به شوهرم گفتم چرا اینجوری شد تشنجه یعنی گفت نه بابا حتما لرز کرده ، اسهالم هنوز هست ، خیلی بی اشتها شده ، همش فکرم درگیر اون دستاش لرزید تو خوابه ، چیکار کنم زودتر خوب شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه لرز کرده چیزی نیست یا قندش افتاده آب قند بده وقتی اونجور میشه من اینکارو میکنم بچه ای که تشنج میکنه هوشیاری نداره اینو دکتر بچم گفت بچم کامل هوشیار بود ولی میلرزید کامل جون ندارن طفلکیا