2777
2789
عنوان

یبوست کودک

34 بازدید | 6 پست

بچم ۳ سالشه از پوشک گرفتمش ولی پی‌پی کردنی میگه باید پوشکم‌ کنی از طرفی ظهر میگه پی‌پی دارم‌ پوشکم‌ کن بعد که پوشکش‌ میکنم‌ هرچی زور میزنه پی‌پیش‌ نمیاد تا غروب پی‌پی میکنه، مقعدشم‌ دچار هموروئید و شقاق شده،  آخه پی‌پیش‌ سفتم‌ نیست‌ ولی خوب الان میگه پی پی دارم چند ساعت بعد پی پی میکنه

دیگه خسته شدم نمیدونم باید چی کار کنم، دکترم بردم یه پماد داد واسه مقعدش‌ شربتم داد که اصلا تاثیر نداشت😭

برگ‌زرد آلو بده شب روش آب بریز صبح بهش بده عالیه واسه یبوست ...

سخته وای مقاومت کن دیگه پوشکش نکن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

براش قصه بگو،تو قصه قهرمانش کن که میره دسشویی و جیش وپی پی های زندانی شده تو شکم رو آزاد میکنه.

چند باری که پی پی کرد بهش جایزه بده تا تشویق شه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پی پی کرد یه جوری شادی کن که انگار یه کار خاص و شگفت انگیز. انجام داده ،

براش قصه بگو،تو قصه قهرمانش کن که میره دسشویی و جیش وپی پی های زندانی شده تو شکم رو آزاد میکنه.چند ب ...

آخه بچم زور میزنه ولی پی‌پیش‌ نمیاد، امروز بردم دستشویی نشسته‌ هرچی زور زد پی پیش‌ نیومد گفت مامان منو‌ پوشک کن، پوشک کردم چند ساعت بعد پی پی کردش

آخه بچم زور میزنه ولی پی‌پیش‌ نمیاد، امروز بردم دستشویی نشسته‌ هرچی زور زد پی پیش‌ نیومد گفت مامان م ...

عادیه بعد از پوشک گرفتن،

بچه خواهر شوهرم اون اوایل جیغ میزد و گریه میکرد میگفت مامان اومد، مامان اومد ،می‌ترسید از دسشویی کردن تو دسشویی.

چند روز که مقاومت کنی پوشکش نکنی عادت میکنه

روغن بادام شیرین خوراکی تو نافش و اطرافش بزن و ماساژ بده کمی هم بده بخوره

غذاهای آبکی خاکشیر بهش بده

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه