2777
2789

سلام خانما دلم گرفته ، حرفهام تو دلم سنگینی میکرد گفتم برای شما تعریف کنم ، 

مرسی ک سنگ صبوریم میشد 

من تک دختر یه خانواده هستم ازدواج سنتی کردم  ، دختری بودم ک نه اهل دوست پسر نه اهل رفیق و ..... ب اصطلاح یه دختر کاملا خونگی 

الان هفده سال ازدواج کردم همسرم خیلی خیلی مغرور و خودشیفته هستش یه بچه هم بیشتر ندارم 

مثلا تو روابط جنسی تادمن جلو نرم ،جلو نمیاد حالا اون ب کنار زن و شوهر این حرفها رو ندارن ،من دیدم اخلاقش اینه گفتم ایراد نداره من پا جلو میزارم چندین بار من رفتم جلو من پس زده  ،مثلا میخواد بگه من ب زن نیاز ندارم ،بارها و بارها با شوخی و خنده بهش گفتم من زنم نیاز دارم گفته دلت خوشه هااا ، من ب چی فک میکنم تو ب چی مثلا اصلا الان تو سال جدید خیلی معذرت میخوام رابطه ک نداشتیم هیچ حتی کنار هم ،هم نخوابیدم حتما دخترم باید وسطمون بخوابه خوب دخترم بلوغش نزدیک هر چی میگم جاشو باید جدا کنیم بابا مردم از نه ماهگی جدا میکنن قبول نمیکنه و میزاره رو حسادت من .

بارها و بارها جلوی دخترم میگه من فقط ب عشق تو زنده هستم ،یا چندین بار تو دعوا گفته من اگ نگهت داشتم بخاطر دخترمون فقط 

ببین من خانه دار هستم بخدا تعریف نمیکنم خونه داری ،بچه داریم همه چی مرتبه 

یه قرون بهم پول اضافه نمیده ب عنوان زن پس انداز ندارم ،تا میگم میگه هر چی میخوای ب خودم بگو بد تا بخوام یه نیاز مادی بگم انقدر غرغر میکنه ک خودم کفش ندارم اینو ندارم  ک اصلا روم نشه ادامه بدم 

ببینید از بدی هاش گفتم از خوبیشم بگم میدونم ب هیچ عنوان اهل خیانت نیست چون همیشه عقیده داره ک اگ ب من خیانت کنه روزی میشه کسی ب دختر و خواهرش خیانت کنه از این بابت خیالم راحته  هر چند قبلا خط قرمزم بود الان اگ بفهم خیانتم میکنه اصلا ناراحت نمیشم 

من خودم روانشناسی خوندم  بیشتر احساس میکنم خودشیفته هستش و واقعا مودی 

چ مرد بی درکی

دلبریات ب چشمم نمیاد ینی؟؟

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متاسفم عزیزم ، سعی کن بری دنبال یه شغل یا درآمد و هنر حتی خونگی خودتو مشغول کن واسه خودت هدف قرار بده و انقدر خودتو مشغول کن که اصلا به همسرت فکر نکنی اونجوری به احتمال زیاد کم کم خودش میاد سمتت اگه ام نیاد اقلا براب خودت یه شغل و درآمد داری 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بحدی مغرور ، همه حرفهاش ب من ب صورت امریه و دستوریه ، عین مردها دوره قجر هستش ،از هیچ چیز زندگیش من خبر ندارم ،نه حقوقش ،نه پس انداز مثلا یکعدفعه میاد خونه می بینم مثلا فلان وسیله مهم خونه رو گرفته جلوی بقیه میگم سورپرایز کرده ولی موندم با سلیقه من نمیگیره ک بیشتر پول خرج نکنه 

بشدت اجتماعی خانوادم خیلی دوستش دارن هر چند مدتیه میدونن من دیگه کم طاقت شدم ،قبلا خیلیرصبوری میکردم ولی الان واقعاااا چندین سال دیگه نمیکشم 

واقعاااا الان مثل یه کلفت تو خونه فقط کارم شده شست و شو غذا و رسیدگی ب بچه نه محبت کلامی نه جنسی هیچ 

حتی انقدر غده میرم نزدیکش دستم بهش میخوره میگه بهم دست نزن 

منم شوهرم خسیس و عصبی و سخت گیره و اعتیادم داره زندگیو به کامم تلخ کرده همه موهام سفید شده متاسفانه توی محیط کوچیک زندگی میکنم نمیذاره نفس بکشم چه برسه برم دنبال سرگرمی و شغل

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چرا ایقد سرد شده...مگه ازدواج تون اجباری بود

نه اصلا اجباری نبود ،اتفاقا وقتی اومدن خواستگاری انقدر خوشس اومده بود هم از من هم از خانوادم ک گریه میکرد ، ببین میدونم دوستم داره  ولی یه مشکلی داره مغرور ، اصلا محبت کلامی نمیکنه  ، اصلا نمیزاره بهش نزدیک بشم ،اصلا رو نمیده حتی باهاش شوخی کنم 

خودش هر حرفی و ب من بزنه زده ولی من اجازه ندارم چیزی بگم شوخی کنم 

درباره خانوادم انتقاد میکنه توهین میکنه ولی اصلا اجازه ندارم درباره خانوادش انتقاد کنم ،بشدت بشدت عصبیه