2777
2789
عنوان

الان من چند سالم میشهههه😍😂

284 بازدید | 23 پست

خدایی من گیج شدم

متولد ۸۵ ام

همین ماه

۱۹سال میشه خب؟

بعد بعضیا میگن ۱۹ رو یعنی تموم کردی رفتی تو بیست

واقعا الان یعنی چجوری میشه

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

19

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی نوزده رو تموم کردی رفتی تو بیست ، یعنی نوزده سالته

وای دارم پیر میشم☹️☹️☹️

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
۱۸ میشی اگه نیمه دوم بودی ۱۹‌میشد ولی چون نیمه اولی ۱۸ میشه

چی؟

نه ۱۸ که نیستم

۱۹ رو تموم کردیاز این به بعد میشه مثلا ۱۹ سال و یک روز۱۹ سال و دو ماه و...

آهاااا مرسی مرسی