2777
2789

سلام یعنی چی عزیزم

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یعنی چی عزیزم

نه گلم بزار وقت پریودت برسه نشدی انشاالله بعد برو ازمایش نمیشه به بی بی  اعتماد کرد

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
عزيزم فكرتو از اين بي بي چك دور كن، صبر كن موعدت بگذره بعد برو آزمايش، اين بي بي چك خيليارو اذيت كرد ...

۱۱ روز از وقتم گذشته ۵ روز پیش بی بی زدم خط سفید افتاد دیگه ناامید شدم از بارداری،،از اینورم پری نمیاد تا خیالم راحت بشه بلاتکلیف موندم انگاری،،چون بی بی هم منفی بوود دیگه آز نرفتم

یه دونه دیگ ب ب چ بزار اگه نبود برو دکتر که پریودت زیادی ازین بیشتر عقب نیوفته ولی ان شالله که این ...

یه بی بی دیگه گذاشتم منفی بود متاسفانه،،،،الانم علایم پریود دارم