2777
2789

بیاید عکسشو بزارم ببینید چیکار کرده باهام

اینم بگم بچه سال نیستم تاپیکای چند سال پیشم هنوز تو سایته

بیاید بهم راه حل بدید 

میخوام خودمو بک شم😭 

هیچ کسی نیست منو دوست داشته باشه

هیچ دوست و فامیل قابل اعتمادی ام ندارم برم پیشش

چی شده عزیزم آروم باش اول

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرد گلم

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

چرا زده؟مگه چیکار کردی؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اسی دختر من ۱۲ سالشه

توی مدرسه یه ورق کاغذ داده بودن بهشون‌

ک اگه خانوادتون اذیتتون کردن

بهمون تلفن کنید.

نمیدونم کجا گذاشتمش.

ولی فک کنم همون اورژانس اجتماعی بود

قربونت بشم

مادرت سالم نیس

واس نجات خودت کاری کن 

اما به خودکشی فک نکن

تو آینده ی قشنگی خواهی داشت

دنیا همینجوری نمیمونه