2777
2789
عنوان

پسر برادر شوهرم اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 72 پست
شک کردم ولی نمیخوام قبول کنم .برا همینم ناراحتم که چرا راهش دادم

خودتو سرزنش نکن شما کار بدی نکردی 

فقط برادر زاده همسرت اومده خونتون همین 

اونم خودش خواسته بیاد یه سر بزنه بهتون

چیز خاصی هم نگفته پس جدی نگیر 

فقط حواست به رفت و آمد دخترت باشه 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه. برادر شوهرم یه آدم مودی که هر دقیقه یه ساز میزنه یه بار خوبه یه‌بار هم اینقدر بداخلاق میشه ...

عه نگو . اصلا قهر خوب نیست. هر کسی ی مدله دیگه .باید بتونیم با بقیه سازگاری داشته باشیم

بعدم برا شوهرت صله رحمشه . تو قرآن کسی ک صله رحم رو قطع کنه مورد لعن قرار میگیره. اصلا خوب نیست. آشتی کنید ولی روابط رو مدیریت کنید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

[QUOTE=381138552]این کینه و قهر تا کی باید ادامه داشته باشه؟ اصلا چرا قهر و عداوت رو به بچه ها انتقال 

اصلا نمیشه باهاشون رفت و آمد کرد. آدم‌های از خود متشکر که فقط خودشون رو قبول دارن

خیلی بچه هست. تازه سال اول دانشگاهش

آره ولی دخترت رو میتونه هوایی کنه راحت 

چون حرکت عاشقانه ای هست مخصوصا تو سن نوجوونی ِ دختر 

عیب برادر شوهرت و زنش چیه ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خودتو سرزنش نکن شما کار بدی نکردی فقط برادر زاده همسرت اومده خونتون همین اونم خودش خواسته بیاد یه سر ...

اگر پدرو مادرش بفهمن به خاطر دخترم اومده پیش خودشون فکر میکنن که ما چراغ سبز نشون دادیم. کاش گفته بودم نیاد.یه نه میگی جونت راحت 

خودتو سرزنش نکن شما کار بدی نکردی فقط برادر زاده همسرت اومده خونتون همین اونم خودش خواسته بیاد یه سر ...

دقیقا

اسی خودت رو سرزنش نکن

اتفاقا حواست جمع بوده که راه اینستا رو بستی براشون

اگر نمیومد خونه بالاخره یه راهی برای یواشکی ارتباط داشتن با دخترت می ساخت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

[QUOTE=381138552]این کینه و قهر تا کی باید ادامه داشته باشه؟ اصلا چرا قهر و عداوت رو به بچه ها انتقا ...

بازم قرار نیست بچه ها این وسط قربانی بشن

اونا بدن شما خوب باش و خودت باش

و روی روابط کنترل و تسلط داشته باش در کمال احترام

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

آره ولی دخترت رو میتونه هوایی کنه راحت چون حرکت عاشقانه ای هست مخصوصا تو سن نوجوونی ِ دختر عیب برادر ...

خیلی باید مواظب دخترم باشم. 

اونا هم چون یه خورده پولدارتر از بقیه هستن فکر میکنن هر کی هر کار بخواد بکنه باید ازشون اجازه بگیره. با تمام خواهر و برادراش قطع رابطه کرده

دقیقااسی خودت رو سرزنش نکناتفاقا حواست جمع بوده که راه اینستا رو بستی براشوناگر نمیومد خونه بالاخره ...

دارم به همین فکر میکنم .ولی دختر من هنوز تو فکر خرید اسباب بازی و ....

اصلا سنش کمه .هنوز بچه هست.

دارم به همین فکر میکنم .ولی دختر من هنوز تو فکر خرید اسباب بازی و ....اصلا سنش کمه .هنوز بچه هست.

دقیقا چون بچه هست آسیب پذیره و فکر میکنه پسره خیلی عاشقش هست

امیدوارم هر چی خیره براتون پیش بیاد

من خودم ماجرای مشابه داشتم و دخترت رو درک میکنم 🌹

عه نگو . اصلا قهر خوب نیست. هر کسی ی مدله دیگه .باید بتونیم با بقیه سازگاری داشته باشیمبعدم برا شوهر ...

صله رحم کیلو چنده الان دختره چهارده ساله هوایی بشه خوبه قشنگ قصد پسره مشخصه