2777
2789
قشنگا هم سوال دارم هم میخام ببینم تو مشهد تشریفات خوب ک خودتون مراسم گرفتین باهاشون رو میشناسین؟

سوالمم اینه ک چن ماهه دیگه عروسیمه

تشریفات عروس اریایی رو رفتم خوبه اما چن تا ایتمو نمیخام و اگه مثلا ارایشگاه عروس رو نخام و بخوام ازاد برم قیمت خیلی کمی از مبلغ تشریفات کم میشه 

مثلا سالن هایی ک معرفی کردن رو میگم بهتون توروخدا اگه همین سال ۱۴۰۴ یا نهایتا سال پیش عروس اونجا بودین تجربتونو بگین بهم اما من هنوز بازدید حضوری نرفتم 

مهناز حامی ک ۵۰ درصد حوشم میاد اما اولویتم نیس

فرارا رو ۸۰ درصد خوشم اومد

ریحانه خاکپور و زهره ادبی رو هم معرفی کردن ولی باب دلم نیس زیاد

بیشتر کارای زهرا یگانه و فاطمه خاکپور و نیکادل پسندمه اما اوناروهم حضوری نرفتم هنوز 

چیکار کنممممم

ببخش اسی 

کسایی که به کار ادمینی علاقه دارن و میخوان یاد بگیرن اموزششون میدم و هیچ هزینه ای نمیگیرم، عوضش برام کارمیکنید من میخوام یه پیج بزنم و بالا بیارمش، نیاز دارم یکی بخشی از کارر رو به عهده بگیره ادیت و تولید محتواهم یاد میگیرید، هرچقدرم خواستید میتونید بمونید نخواستید میتونید برید 

ادمای جدی بیان ادم بی انگیزه درخواست نده وقت منم نگیره

من خودم الان از ادمینی درامد دارم

لازمه که داخل واتس اپ یا تلگرام حرف و ادامه ی بحث و کار ها انجام بشه پس اگه با ایدی دادن مشکل داری پیام نزار چون داخل سایت نمیشه ارتباط کاری داشت

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.