2777
2789
عنوان

مسئله فکرمو در گیر کرده

164 بازدید | 16 پست

یه دوست سه ساله ای دارم که خیلی باهم صمیمی بودیم....سه هفته پیش اومد خونمون ...بنظرم آدم حسودی نبود برا همین باهاش ارتباط برقرار کردم...از طرفی شوهرش فوق العاده حسود بود که ما فقط ارتباط خانم ها باهم بودیم و خودم و بچه اش یا اون و بچه اش میومدن تا بچه ها بازی کنن....آخرین باری که اومد یکسری وسایل برا خونم خریدم مثل میز تلویزون و اینا و سوغاتی بهش دادم و بعدش یبار بچه ام رفت خونش و بعد از اون دیگه هیچ خبری ازش نشد....و هیچ تماسی بامن نگرفت و برام خیلی شوکه کننده است ....آخه اصلا مشکلی نداشتیم و اصلا بین هم حرف بدی نمیزدیم و کاملا باهم رسمی و خط کشی شده بودیم....بنظرتون چه دلیلی میتونه داسته باشه؟؟؟من تو این سهر غریبم و اون تنها دوستم بود ..همیشه براشون بهترین ها رو درست میکردم و بهترین کادو و سوغاتی ....اونقدر ذهنم رو درگیر کرده مدام به خودم میگم یعنی چی شده...اط طرفی میبینم تو گروه کلاسی مدرسه پیام میزاره ...☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم بخدا منم همینطورم تا حالا با هر آدمی دوست شدم و رفاقت کردم تو زرد از آب اومدن واقعا نمی‌دونم چی کم گذاشتم که باهم اینطور برخوارد می‌کنند مثلا می‌بین ماه های اول یا سال های اول رفاقت هیلی باهم خوبیم اما خود به خود سر میشن 

یا ی بی.شرف(زن دیگه) وارده دوستیمون میشه و دوستیمون رو بهم می‌ریزه‌. بخدا منم خیلی تنهام همش می‌خوام اجتماعی بشم اما مدام باید حرس و جوش بخوارم بابت تکیه پردنی های یسری آدم مزخرف و رومخ که انگار ارث باباشونو خواردی 

که انقدر باهان بدت😔😥

ولش کن ذهنتو درگیرش نکن برو مسجد نماز ها برو فرهنگسرای محلتون برو پارک ولی هر کی رو تو خونه ات راه ن ...

به خودم میگم این تنها ددستی بود که بعد از ۱۵ سال وارد خونم کردم و ازین به بعدم با کسی دوست نمیشم

آخی عزیزم بخدا منم همینطورم تا حالا با هر آدمی دوست شدم و رفاقت کردم تو زرد از آب اومدن واقعا نمی‌دو ...

نمیدونم ...حیف که نمیشه با مردها دوستی صمیمی داشت وگرنه مردها خیلی بهتز زن هان ...نمیدونم اصلا هرچی فکر میکنم هیچ چی به ذهنم نمیاد

عزیزم  حسادت چیزی نیست که شما بگید کی حسوده وکی حسود نیست   

ولی در عمل  اگه کسی بیخودی شما رو ترک  کرده باشه بله  میتونه حسود باشه  

یا همسرش از شما یا بچتون تعریف کرده  اون حسادت  کرده باشه 

خودتونو درگیر نکنید چون میدونید  تو این ترک ارتباط مقصر نیستید

سراغشم نرید وتماس نگیرید   چون اگه این کارو بکنید  انگار خطایی مرتکب شدید

منتظر باشید  یا با شما ارتباط میگیره یانه    

انشالله دوستان خوبی نسیبتون بشه

حالا خودتو عذاب نده دیگه سخته اعتماد کردن شاید خدا از زندگیت حذفش کرده

شاید ....خیلی تو دار بود و رو نمیکرد خیلی چیزها رو ...ولی برام مهم نبود..همینکه ظاهرش رو نگه میدلشت برام کافی بود...

عزیزم حسادت چیزی نیست که شما بگید کی حسوده وکی حسود نیست ولی در عمل اگه کسی بیخودی شما رو ترک ک ...

ممنون از دعا تون و راهنمایتون...نه دیگه زنگ نمیزنم‌..احترام زیاد برا بعضی ها زیادیه

نمیدونم ...حیف که نمیشه با مردها دوستی صمیمی داشت وگرنه مردها خیلی بهتز زن هان ...نمیدونم اصلا هرچی ...

آره واقعا چون واقعا نمی‌دونی چی ذهنشون می‌گرده 

و آیا قصدشون واقعا خیره یا بخاطر چیزی دیگه دوست 

شدن علل خصوص که این بحث رفیق مسر و دختر این روزها خیلی ترند شده و همه از انتقاد می‌کنن آدم نمی‌دونم واقعا به کی اعتماد کنه🙂🥲

ممنون از دعا تون و راهنمایتون...نه دیگه زنگ نمیزنم‌..احترام زیاد برا بعضی ها زیادیه

من همیشه این مسکل رو دارم 

دوست ندارم کسی ازم برنجه

اما از اینکه بهشون محبت می‌کنی 

ولی به چشم نمی‌بینند هم دل آدم رو خوارد می کنه😔💔

من این مشکل رو با همه دوستام دارم متسفانه و باعث شد 

تصمیم گیریم برای انتخاب دوست از دست بدم حتی دیگه خوشم نمیاد دوست پیدا کنم