2777
2789
عنوان

همکاره خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 58 پست
بیشعور اول تااخرتهیارو مریضی ک نداره از خشگلی یکی دیگه ناراحته وحسودهگوه خوریش بتو نیومده

هرچی ب صگ بیشتر محل بدی بیشتر واق واق میکنه پس سکوت میکنم❤️ 

تولد عید شما مبارک👺🍕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین دگ نبینم دهن گشادت باز بشه ها😘

من یدونه بیشعور بهت گفتم....چن برابرش رو بارم کردی در حالیکه میتونستی فقط بگی بیشعور خودتی ولی ب جاش گفتی تو دهنتو ببند گه خوریش ب تو نیومده و هزار تا فحش بارم کردی.

تولد عید شما مبارک👺🍕

بس کن دیگه دختر چقد کینه ای تو یادم نمیاد بحثمون چی بود اصن بیخیال بابا چوبتو بنداز😐💔

عزیزم تو اومدی ریپلی زدی😐😐انقدر درگیر خاله زنک بازی هستی از عقلت کم استفاده میکنی !!!توریپ زدی فحش دادی من کینه ای ام؟؟

درخواست دوستی ام بیخودی دادی قبول نمیکنم..یه دکتر اعصاب روانم برو اختلال دوقطبی داری💞

♥️🌱

من یدونه بیشعور بهت گفتم....چن برابرش رو بارم کردی در حالیکه میتونستی فقط بگی بیشعور خودتی ولی ب جاش ...

حق نداری به کسی بیشعور بگی یا فحش بدی!!میگی من فقط یه بیشعور گفتم؟😑خب بیخود کردی گفتی حق نداری به کسی فحش بدی !!بعد جواب بشنوی دردت بگیره...

موفق باشی💞

♥️🌱

حق نداری به کسی بیشعور بگی یا فحش بدی!!میگی من فقط یه بیشعور گفتم؟😑خب بیخود کردی گفتی حق نداری به ک ...

بابا حرف منم همینه ی بیشعور گفتم 10 تا فش ب من دادی😂😂قربونت سلامت باشی 😂❤️

تولد عید شما مبارک👺🍕