2777
2789
عنوان

چرا یه مرد دوست ندارن با زنش بره عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 35 پست

بد ب دلتون راه ندید

شوهر دوست منم باهاش نمیره

چون همه از زنش تعریف میکنن اون خودشو کم میبینه

امیدوارم روزی برسه ک ادما از هم ن تمجید کنن ن توهین ن هیچی

وقتی این تنش ها ب زندگیشون وارد میشه ارزششو نداره

از دشمنی هم بدتره

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم این طور بود هیچ وقت دلیلشو نفهمیدم شاید منو در حد خودش نمیدید

شایدم سرتر میدیده 

این احتمالو هم بدید

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بله من همونم .مو رنگ کردم دعوا راه انداخت دیگه منم نمیرم

😐

من موندم چقدر رفتارش عجیبه 

قبلا تو فامیل نامزد داشت ؟ 

یا به نظرت با فامیلا یا یکی از اون جمع خیانت میکنه بهت و نمیخواد تو رو ببینه؟

یا داره لج میکنه و انتقال چیزی رو ازت می‌گیرد؟ 

مثلا گاهی بعضی مردها میگم تو بدون من عروسی و مهمونی فلان جا رقتی حالا من بدون تو میرم و فلان 

بمیرم برات ابجی 

توی ۱۴ آیه الکرسی نذر کن و ۱۴صلوات ،هفتاشو الان بخون هفت تاشو بعد برآورده شدن حاجتت 

دم غروب هم ۴۰تا آیه الکرسی بخون 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یک ماهه اومدم قهر

سوزه مجادله با توجه به معنا و نیت آشتی بخون به زودی دلیلی برای آشتی درست میشه 

یکبار هم کفایت میکنه نکرد چند روزی مداومت کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

😐من موندم چقدر رفتارش عجیبه قبلا تو فامیل نامزد داشت ؟ یا به نظرت با فامیلا یا یکی از اون جمع خیانت ...

من برام اونقدر هم مهم نبود اما بچه م خیلی دوست داشت بره.دعا کنید برام راحت شم زودتر از این زندگی 

دیگه دلم نمیخواد برگردم به اون زندگی

اهان 

انشاالله هرچی به صلاحته همون بشه

من برام اونقدر هم مهم نبود اما بچه م خیلی دوست داشت بره.دعا کنید برام راحت شم زودتر از این زندگی

عزیزم هر روز سه بار سوره مزمل بخون توی سماور یا آب هرچی همگی بخورید 

چهل روز مداومت کن کوتاه هست سوره متوجه تغییر رفتار شوهرت میشی 

آیه الکرسی هرررپز بخون 

و سوره و فلق و ناس هفت بار عالی هستن

دلم نمیخاد آشتی کنم .دوست دارم راضی بشه لاقل به طلاق

😔نمی‌دونم چی بگم هرچی به صلاحته همون شه 

به نظرم به خدا بسپار