2777
2789
عنوان

ببینید مامانم چجوری کتک زده منو😭

1495 بازدید | 60 پست

زیاد نریم که چرا و چیشده

نیاز دارم با کسایی که همو نمیشناسیم صحبت کنم و راهکار بخوام

شده حس کنید هیچ کس دوستتون نداره حتی مادر خودتون؟؟

شده از همه جا ترد بشید؟

یه دوست و رفیق و هم صحبت نداشته باشید؟؟؟

دارم به گرفتن جون خودم فکر میکنم چون حتی مامانمم برام گریه نمیکنه مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم فقط خدا نجاتت بده ازین خونواده ی سمی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

حتما زیاد رو مخش راه رفتی

هرچقدم بره رو مخش هیچ پدر مادری حق کتک زدن ندارن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

خیلی سخته عزیزم،درکت میکنم منم از پدر و مادرم زیاد کتک خوردم به نظرم پدر و مادر به جای کتک زدن باید راهنمایی کنن و با صحبت مشکلات حل کنن نه اینکه کتک بزنن که هم صدمه جسمی ببینیم هم روحی