2777
2789

ما اتفاق افتاده تازگی 😢

یه جوون از دست دادیم

یکی از نزدیکانش خواب دیده اومدن بردنش

دو نفر دیگه ام خواب دیدن ولی نه به این مستقیمی ولی مفهوم همین بوده

کاش میشد با صدقه جلوش رو گرفت😭

شنیده بودم

اگر میت توی خواب بیاد و چیزی بهت بده برکته

ولی اگر ازت بگیره خوب نیست.....

تا اینکه اومد به سرمون 

پدرم خواب دیده بود که پدرش دستش رو موقع غرق شدن گرفته......

دو روز بعد 

پدرم فوت شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خواب دیدم پدربزرگم که فوت کرده با لباس مشکی از خونه داییم اومد بیرون و میگفت اینجا عروسیه دوسه بار هم خواب دیدم خونه داییم عروسیه اما همه مشکی پوشیدن صدقه هم دادم اما یک ماه بعدش پسر داییم توی تصادف فوت کرد🫩

اره من خواب دیدم پدربزرگم که فوت کرده با لباس مشکی از خونه داییم اومد بیرون و میگفت اینجا عروسیه دوس ...

اخی عزیزم

ماام همینطور مادرش خاب دیده بوده عروسیه

یکی خواب دیده اومدن دستشو گرفتن بردن

یکی دیگم خواب دیده یه جعبه جواهر و یه مرده گرفته برده یه چنین چیزی

😭

من چندوقت پیش خواب دیدم خالم ۲ماهه فوت شده خواب دیدم توحیاط خونش وایستاده بود بادخترش گریه میکردن شوهرخاله تو خونه دادوبیداد می‌کرد خالم توخواب گریه میکرد به من نگاه کرد گفت ازدست شوهرم چیکار کنم اذیتم میکنه نمیدونم تعبیرش چیه😐

اخی عزیزمماام همینطور مادرش خاب دیده بوده عروسیهیکی خواب دیده اومدن دستشو گرفتن بردنیکی دیگم خواب دی ...

من به خواب خیلی اعتقاد دارم گلم کلا قبل از اینکه داماد خاله ام فوت کنه چندبار خواب دخترخاله امو دیدم که داره توی یه روم به دیوار طویله ای داره کاه میریزه سرش /وحشت میکردم و صدقه میدادم اما فایده نداشت