2777
2789

چند بار از سطل آشغال گوشیش نگاه کردم پیاما چیز خاصی نبود اما بازم پاک می کنه از خودشم میپرسم میگه میخام پیامای اضاف نباشه تو گوشیم اما پیامای ابجیش هست فقط اینو پاک میکنه بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ 

هیچی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید عادت کرده شاید مهم نیست

زیاد حساسیت نشون نده اپا چتشونو بخون همه رو 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

اما چکش کن پیامارو نگاه کن...

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

حتما شما انقدر بهشون گیر دادین وادار به پنهان کاری میشن 

شما چرا چک میکنی گوشی و 

خوشتون میاد ایشونم پیامای شما و دختر خاله و.. بخونن 

توهین به آدم اینکار 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

احتمالا پول خواسته ازش اون میخواد نبینی. اما از قدیم گفتن. انرا که حساب پاک است از محاسبه چه پاک است. بگو انقدر زیاد دل میدین قلوه میگیرین که پاک میکنی. وگرنه یه پیام انچنان حافظه ی گوشی رو اشغال نمیکنه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شاید عادت کرده شاید مهم نیستزیاد حساسیت نشون نده اپا چتشونو بخون همه رو

عه شما واقعا دبیر جغرافیا هستید؟ 

منم دبیر جغرافیام. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

حتما شما انقدر بهشون گیر دادین وادار به پنهان کاری میشن شما چرا چک میکنی گوشی و خوشتون میاد ایشونم پ ...

مثال شما بی ربط یود. 

برا این موضوع مثالش اینه که ایشون با شوهر خواهرش چت کنه و پاک کنه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘