2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر امبدینگ تاثیر داره چندبار باید حداقل بریواینکه جسارتا اگر تهران هستین دکتر خوب میشناسین معرفی ک ...

من 6 کیلو کم کردم با دو بار انجامش البته من متابولیسمم پایینه کم کاری تیروئید دارم  و به این راحتی کم نمیکنم 

نه من قم رفتم برای امبدینگ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من 6 کیلو کم کردم با دو بار انجامش البته من متابولیسمم پایینه کم کاری تیروئید دارم و به این راحتی ک ...

سلام خوبین

من حدود ۷ کیلو فقط اضافه وزن دارم.ب نظرتون امبدینگ نتیجه میده برام؟ چون زنگ زدم ب مرکزش گفت واسه اضافه وزنای خیلی بالا نتیجه داره فقط

حالا ۳_۴کیلو هم کم بشه باهاش راضی ام

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...
سلام خوبینمن حدود ۷ کیلو فقط اضافه وزن دارم.ب نظرتون امبدینگ نتیجه میده برام؟ چون زنگ زدم ب مرکزش گف ...

سلام عزیزم خوبم ممنون نمیدونم والا من که جواب گرفتم نمیدونم برای شما که فقط 7 کیلو اضافه وزن داری جواب بده یا نه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلام عزیزم خوبم ممنون نمیدونم والا من که جواب گرفتم نمیدونم برای شما که فقط 7 کیلو اضافه وزن داری جو ...

ممنون جواب دادی 🌹

حالا نوبت گرفتم ببینم چی میگه😁

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...