2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان پیش چندتا مشاوره و روان پزشک رفتم گفتن شوهرت اختلال دو قطبی داره و نمیشه تغییرش داد

من تو خونه ام امنیت جانی ندارم اگه عصبی بشه هیچی نمی فهمه فقط هرچی اطراف اش هست رو پرت میکنه به خدا من دیگه ازش میترسم به نظرتون برم درخواست طلاق بدم حق رو به من میدهن یا نه

در صورتی که بتونید ثابت کنید بیماری روانی داره و شدتش به حدی هست که عملاً زندگی مشترک رو غیرممکن کرده، ممکنه بتونید جدا بشید. به قاضی و وکیل و مدارک پزشکیتون بستگی داره و واقعا خیلی مسیر سختیه.

خدابیامرز پدرم اسکیزوفرنی داشت، سالهای آخر عمرش دیگه واقعا میترسیدیم بلایی سر مامان بیاره مثلا نصف شب میدیدیم رفته از آشپزخونه چاقو برداشته و با عصبانیت توی تاریکی نشسته روی مبل. میپرسیدیم چی شده میگفت یه موجود وحشتناکی با چادر توی خونه راه میرفت و شبیه مادرتون بود!

با اینکه کلی توهم داشت و حتی شغل نداشت چون هرجا میرفت اخراجش میکردن ولی بازم درخواست طلاق تایید نشد. قاضی میگفت ببرینش کمیسیون پزشکی ، ولی بابا نمیومد. دکتر و قرص هم قبول نمیکرد. وکیل گرفتیم ولی به جایی نرسید با اینکه خود قاضی هم دید چقدر بابا هزیون میگه توی دادگاه.

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!