2777
2789

بچها من روز اول پریودمه ولی دو سه روز اول پریودی ممیرم حموم بشدت دردام زیاد میشه و کلا یجوری میشم.

الان میخوام برم جایی ولی نمیتونم حتی دوش بگیرم

راه حلی دارین؟

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

برو یه دوش بگیر بعدشم مسکن بخور

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
برو یه دوش بگیر بعدشم مسکن بخور

از لحاظ سلامتی میگم میترسم بعدها مشکلی برام پیش بیاد چون ورم میکنم بعد از دوش گرفتن

وقتایی که پریود نیستم هر روز نشد یه روز درمیون دوش میگیرم هر هفته حموم مفصل میکنم ولی روزای پریودی بشدت به آب حساسیت پیدا میکنم

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ سلامتی میگم میترسم بعدها مشکلی برام پیش بیاد چون ورم میکنم بعد از دوش گرفتنوقتایی که پریود ن ...

اخی چقد سخت 

بنظرم یا قرارتو کنسل کن یا یه دوش ۵ دیقه ای شده بگیر بعدش ژلوفن بخور 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اخی چقد سخت بنظرم یا قرارتو کنسل کن یا یه دوش ۵ دیقه ای شده بگیر بعدش ژلوفن بخور

کلاس دارم نمیشه کنسلش کرد

موندم اگه فقط بالاتنمو بشورم چی

کلاس دارم نمیشه کنسلش کردموندم اگه فقط بالاتنمو بشورم چی

من تو پریودم زیاد میرم حموم اتفاقی تا الان نیوفتاده براممم 

بالاتنه شستن بلد نیستمممم بلخره اب میره پایین دیگه🤣

من تو پریودم زیاد میرم حموم اتفاقی تا الان نیوفتاده براممم بالاتنه شستن بلد نیستمممم بلخره اب میره پ ...

اره همونو میگم میره پایین

شاید طبعتون گرمه من تا یکم سردی میخورم کلی اذیت میشم