2777
2789
عنوان

چه جوری کاربری 11 ساله ام رو پس بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 34 پست
زدمجواب ندادن😢

چه عجیب من قبلا زدم جواب دادن

البته پارسال پیارسال، فکر کنم نی نی یارا عوض شدن اهمیت نمیدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه این شماره قبلا ثبت نشدهولی بخخخدا با همون شماره ثبت نام کردم شماره بابام بود و دائمیقبلا اعتبار ...

کاربریتومن چی بوده؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

کاربری من مال ۱۵ سال پیشهپیام دادم که ببینم میتونم برگردونم کاربریمو نینی یار جواب ندادفکر کنم کاری ...

سلام

با کد ورود سریع بیایین سایت.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

شماره موبایل میخواد که !۱۵ سال پیش فقط نام کاربری رمز عبور داشتم

حدود ۳ ماه پیش اعلام کردن که برای کاربری هاتون شماره موبایل ثبت کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من تازه عضو شدم ۱۰ ۱۲ ساله نیومده بودم تو سایت با اکانت قبلیم

حالا باز توی تماس با ما پایین ثفحه صحبت کنین براشون پیام بگذارین ببینین چه کار باید بکنین.

من تازه عضو شدم ۱۰ ۱۲ ساله نیومده بودم تو سایت با اکانت قبلیم

اون کاربری چیه استارتر تونستن از طریق ورود سریع وارد سایت بشن شما هم امتحان کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت