2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیر دختر ینی چی؟ 

تو که میخوای بترکونی چرا به بقیه توهین میکنی🤣🫤

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
فکر کنم منظورش پسر دختر بوده

😂😂😂😂

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

انگلیسیشم همونه

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

عکس خانمی که فرستاده بودی بنام فاطی خودتو جا زدی  گفتی این منم و خواهرزادم + تمام عکس های زشتی که فرستاده بودی رو بچه ها ارسال کردن برای اون اقا پسر که ایدیشو گذاشته بودی  بنام حسین. با دختره تماس گرفته شد و گفته بود ینفر خواسته بی آبروش کنه و اون نبوده. حالام قراره فاطمه نامه فردا بره فتا تمام عکس هات + ایدی نینی سایت و حرفات رو به پلیس فتا بده. فاتحه ت خوندست. تسلیت

از رو نینی سایتت درجا نقطه زنیت میکنن و پیدات میکنن. تسلیت میگم بدبخت شدی