بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پدر شما ۷ سال برای وطنش جنگیده. باید محبوب و مورد احترام خاص و عام باشه. بعد یه سری نادون مغز فندوقی با دادن سهمیه و رانت یه کاری کردن که متاسفانه به رزمنده ها و جانبازا و حتی شهدا بی احترامی میشه.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
حماقت سیستماتیک به این میگن.پدر شما ۷ سال برای وطنش جنگیده. باید محبوب و مورد احترام خاص و عام باشه. ...
بله دقیقا ولی به قران بهتون میگم تمام این سال ها ما هیچ سهمیه ای نداشتیم چون فقط پدرم رزمنده بود و چون دور از جونش شهید یا جانباز بود به ما هیچی نرسیده زندگی با حقوق بازنشستگی داریم ولی یه آشنا یه تیکه زخم داره رو دستش تا تونسته باهاش پارتی بازی کرده الان بچه هاشو فرستاده امریکا منم برای یه مشهد باید گریه کنم شاید قبول بشم یا ن