2777
2789

خیلی درمونده شدم . ۴ ساعت گرسنگی تحمل کرد آخرشم با سینه ام خوابید . هر کار بگید کردم شیشه شیر خودش اونت بود رفتم یه مدل دیگه خریدم سرشیشه ارتودنسی خریدم هر کار بگید کردم . اینم بگم شیر ندارم خشک شده و فقط الکی مک میزنه فشار میدم هیچی نمیاد . غذا هم میخوره اما دکترش گفته وزنش کمه حتمن باید شیرخشک بدی بهش شیر آپتامیل خریدم نان خریدم ببلاک هم خریدم فرقی نکرد اصلن نگرفت 

خب درست کن با قطره چکان و فنجان مخصوص بده حتما نباید شیشه بخوره که

۲۰۰ میلی لیتر رو چجوری با قطره چکون بدم ؟ لیوان هم نمیخوره امتحان کردم حتی قند انداختم توش بازم نمیخورخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰۰ میلی لیتر رو چجوری با قطره چکون بدم ؟ لیوان هم نمیخوره امتحان کردم حتی قند انداختم توش بازم نمیخ ...

قطره چکان سایز بزرگ هست بخر و با اون بده چرا نشه گلم؟

من یک سال شیر خودم رو دوشیدم و با قطره چکان دادم چون پسرم رفلاکس داشت و نه سینه می‌گرفت نه شیر خشک می‌خورد

به ترکیب شیر خشک هم چیزی اصلا اضافه نکن خطر ناکه

بچه ها سلام...🙋‍♀️
قطره چکان سایز بزرگ هست بخر و با اون بده چرا نشه گلم؟من یک سال شیر خودم رو دوشیدم و با قطره چکان داد ...

اخه اذیت میکنه همش میخواد از تو بغل آدم فرار کنه بره 

اخه اذیت میکنه همش میخواد از تو بغل آدم فرار کنه بره

ای جان...بنشون تو کالسکه و صندلی غذا و روروئک و باهاش بازی کن یا براش موزیک ویدئو بزار و آروم آروم بهش بده بخوره

حتما امتحان کن 

بچه ها سلام...🙋‍♀️