2777
2789

بگین از تجربه هاتون و اینکه با شوهر و خانواده شوهر چجوری رفتار کردین خصوصا اگه تو خانوادشون کوچکترین عروس بودین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کوچکترین عروسم هرجا به مشکل خوردم بی محلشون کردم نه گله نه شکایت نه دعوا فقط بی محلی و سرم به کار خودم بودن…از اول ارتباطم باهاشون یجور بود همیشه در حد احترام نه صمیمی نه سرد حتی با شوهرمم برای خیلی چیزا مرز تعیین کردم  و بنظرم این بهترین ارتباط باهاشون بوده تا حالا 

من کوچکترین عروسم هرجا به مشکل خوردم بی محلشون کردم نه گله نه شکایت نه دعوا فقط بی محلی و سرم به کار ...

چند ساله ازدواج کردین 

همسرتون هم کوچکترین پسر بود

اینجوری هی بعضیا میگن اجتماعی نیست و مغروه و فلان

نگفتم گوشه گیر و باهاشون حرف نزنی که 

مثلا کمتر برو خونشون شب اصلا نمون . همیشه انگار داری می ی مهمترین مهمونی . بهترین لباساتو بپوش بشین بزار پذیرایی کنن مراقب حرفات باش  با جاری صمیمی نشو بدی های خانواده شو جز مادرت به هیچکس نگو . گله نکن . سعی کن اکثرا با همسرت بری خونشون . 

راحت همون حسی رو خونشون دارم که خونه پدر خودم دارم بس که خانم مهربونیه هیچ بدی و گلگی از خانواده همسرم ندارم واقعا همشون خوبن

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱