2777
2789
عنوان

درباره ی حوادث قبل ازظهور

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا هرچی نشانه ظهوره تو ایرانه ؟؟😕

چن سال پیش که کلیپس مد بود دخترا کلیپس یه متری میزدن تو دبیرستان ما یه مرده مشاور (راجب شیطان پرستی و ... اینا توضیح میداد)از رو یه سایتی گفت از نشانه های ظهور اینه که تو اخر الزمان زنانی بر سر انها پشته های شتر بر نهاده اند (یه همچین مطلبی رو گفت)

بعدم گفت یعنی کلیپسای رو سرتون😐😐😐😐😐

نمیدونم جوابو

ولی ازقیامت میترسم خوابشودیدم چون کاهل نمازم خواب دیدم روزقیامت جوریه ک ادم حس میکنه  بیدارشده وتمام این سالهاخواب دیده پدرمادرخاهر زندگی وهمه ی اینا اون روز خیلی توی چشم ادم کککککککمرنگ میشه مردم ازترس حساب،چاقو ورداشته بودن شکمشونوپاره میکردن تابمیرن ولی حساب نشن

نی نی سایت.دلبندم. امضا نوشتنی نیس کردنیه   والابوخودا
عزیزم اینجا متاسفانه مادر شوهر و خواهر شوهر ارزشش از امام زمان بیشتره و الان یه عده بهت حمله میکنن و ...

ببین گلم اعتقاد یه چیزیه که یه سری دارن یه سری ندارن؛ مثلا الان من ندارم شما دارید! پس این بحثا فقط باعث توهین و اعصاب خوردی میشه؛ کسی که علاقه داره مطالعه کنه؛ اینجا واقعا جای این جنجالا نیست

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

سلام عزیزم درمورد احباروحوادث اخرالزمانی اتفاقات زیادی برسرزبان هاست که خیلی هاش هم منبع موثقی نداره بهتره عزیزم دراین مورد به کتابهای معتبر رجوع کنی یا ازیه شخص که دراین طمینه مطالعه کرده وعالم محسوب میشه بپرسی هم میتونی شبهه ات رو ازسایت شبهات بپرسی که در اسرع زمان جواب میدن تو گوگل سرچ کنی ادرسش رو میاره یه عده افراد باسواد وعالم هستن که درهرزمینه ای پاسخ گوی شبهات هستند...☺☺☺☺☺☺☺

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

حالا چرا هرچی نشانه ظهوره تو ایرانه ؟؟😕 چن سال پیش که کلیپس مد بود دخترا کلیپس یه متری میزدن تو دب ...

الان که دِمده شد ینی دیگه علائم ظهور برطرف شد؟! 😂😂😂😂

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
ببین گلم اعتقاد یه چیزیه که یه سری دارن یه سری ندارن؛ مثلا الان من ندارم شما دارید! پس این بحثا فقط ...

خب عزیزم شما که اعتقاد نداری میتونی خبلی راحت تاپیک و ترک کنی کسی مجبورتون که نکرده نه اینکه بیاین مزه پرونی کنین الان میترکی 

الان که دِمده شد ینی دیگه علائم ظهور برطرف شد؟! 😂😂😂😂

همین دیگه 😂😂😂

بی تدبیری یه عده رو میندازن گردن اخرالزمان 

اگه امام زمان برای جهان ظهور میکنه پس خرابی و بدبختیشم باید نصیب همه جهان بشه نه فقط ایران😑

هرچند سالهاست داریم با این حرفا واسه ژن خوبا خم و راست میشیم 

خب عزیزم شما که اعتقاد نداری میتونی خبلی راحت تاپیک و ترک کنی کسی مجبورتون که نکرده نه اینکه بیاین م ...

من نگفتم اعتقاد ندارم؛ گفتم مثلاااااا! واسه همین مسائل میگم که اینجا جاش نیست؛ چون شبهات بی پایه و اساسی مثل مورد بالا گفته میشه اینجا؛ و جز توهین نتیجه ی دیگه ای نداره