2777
2789

یا امسال کنکوری بوده

نمیدونم کلاس مجازی د آنلاین بهتر میشه یا حضوری مثلا بهتره

چقدر هزینه کردین یا میخواین بکنین

ممنون میشم اگر گل دختری هم کنکوری هست یا سال بعد قراره بده بگه

من امسال کنکور دادم ، هیچی کلاسی چیزی نرفتم 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب یادگیری خودش داره

ولی انلاین از نظر من بهتره میتونه چند بار ببینه

من ب شخصه نمیتونم زیاد رو صندلی بشینم تمرکزم بهم میریزه

منم کنکوریم هیچ هزینه ای برام نکردن

ولی چیز خاصیم نمیارم 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

خب نتیجه به نظرت چجوری میشه؟دخترم تجربیه

منم تجربی ام ، والا نمیتونم مطمئن بگم چون لول کنکور خوب نبود پس احتمالا تراز پایین میده ، اما درصدامو که تو سایت ها تخمین زدم گفتن حدود ۹۰۰۰ میشه ترازم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بدوننننننننننننننننننننننننننننن شک ببرش حضوری

انلاین قثط و فقط توی وقت رفت و امد صرفه جویی داره ک 10 برابر وقت میگیره برا بقیه چیزا

جزوه های 400 و 500 صفحه ای

کلاس شروع از تابستان و مهر و ابان و جمع بندی نیم سال اول و نیم سال دوم و  نکته تست و نوش دارو و کمپ 44 و .....

روزی حد اقل 3 کلاس 3 ساعته 

بستگی ب یادگیری خودش دارهولی انلاین از نظر من بهتره میتونه چند بار ببینهمن ب شخصه نمیتونم زیاد رو صن ...

دخترم امسال حضوری رفت استاد های آمچنان خوبی نداشت ولی پیش خودم گفتم مجازی نمیتونه سوال بپرسه که

یعنی راضی ای شما؟

تقریبا ، من هدفم پزشکی بود اگه تراز بالای ۹۰۰۰ بشه قبول میشم