2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 195 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشكر يكي حلقه اش قيمتش مثل من بود و باور كرد  تازه تو فاميل برا من ارزونترين حلقه است براي ...

مام حلقه ازدواج گرونتر میگیریم. نامزدی همین ۶ اینا. عکس حلقتو بفرست 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

حسودی نکنید دیگه یعنی چی چون حلقش گرونه پس توی زندگی خیر نمیبینه عجب آدمایی هستینا چه ربطی داره به خاطر حسادت چه ها که نمیکنید........

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

سال ۸۸ شد ۲۵۰هزار تومان اونموقع ینی گرونترین حلقه بود😂😂

و چون شوهرم هیچ وسیله نقلیه ای نداشت حلقمو فروختم و باهاش یه موتور خریدیم که تو دوران عقدمون باهاش بزنیم بریم دَدَر دودور.

الان هنوز موتورمونو داریمش .قیمتش ۱میلیون  و۵۰۰شده.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

😂😂😂والا ما سال 95 یعنی پارسال  حلقه منو همسرم ست خریدیم هر دو باهم کلا 660 تومن شد 😂والا ما مایه دار نیستیم😂😂😂😂ولی من حلقمو دوس دارم چون متعلق به کسیه که دوسش دارم 😍

ما حلقمونو نقره خریدیم 

اتفاقا من چندوقته تو فکرم بریم دوباره با شوهرم حلقه بخریم .دوست داشتم نقره بخریم به نظرت چند میشه برای دوتامون یه چیزه متوسط نه بزرگ نه کوچیک

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
ما حلقمونو نقره خریدیم 

من دلم رینگ ساده میخواست همسرم فک میکرد دارم قناعت میکنم مدل دار برداشتم دلش نشکنه ولی الان  دنبال اینیم نقره بخریم همیشه دستمون باشه  میترسه گم کنه 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
من حلقم سنگين و جواهر نگيناشم ١٠تا برليان داره دقيقا پارسال دي ماه گرفتيم واسه من شد ٢٥٠٠ واسه ...

عزيزم نجومي كجا بوده...خيلي معموليه! برو اينستا پيج جواهري زمرديانو نگاه كن حلقه داره ٥٠ تومن. 

خداروشكر يكي حلقه اش قيمتش مثل من بود و باور كرد  تازه تو فاميل برا من ارزونترين حلقه است براي ...

باشه باشه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر