2777
2789

خودم سزارین کردم بچه اوردم یکباااار نیومد بالا سرم ببینه درد دارم ندارم تو خونه داشتم سقط میکردم رو تخت ولو بودم از درد داشت فوتبال نگاه میکرد ... سرماخوردگی و ویروس ک براش پشمه ... البته اینم بگم مادرم مارو نازنازی بار نیاورد یعنی میگم تو بدترین دردا خودم پاشدم و ادا نداشتم خودمم مقصرم اماگاهی نیاز داشتم شوهرم بیاد ببینه چمه بگذریم...هربار مریض میشه مثل دیروز ک تب و بدن درد داره انتظار داره داروهاشو بدم پاشویش کنم مدام تبشو چک کنم دستمال نمدار بزارم ..دیروز ظهر مریض از سرکار اومد خونه انقد اه و ناله کرد رفت خوابید ساعت نه پاشد گفت چرا چکم نکردی انقد تب دارم .. خب من دیدم غر میزنه ک بچم نمیزاره بخابه پاشدیم رفتیم بیرون یکم خرید داشتم اومدم خونه کارامو کردم بچمو نگه داشتم نره دورو برش ک بخابه .. اقا توقع داشته مدام چکش کنم ک در چ حاله...یا مثل وقتایی ک بچم تب داره و شب تا صبح پلکام روهم نمیره واسه ش بیدار شم تبش و چکنم یجورایی توقع مادری داره 😐حالا خودمم دلم میسوزه براش ب هرحال مرد خونمه ولی نههههه دراین حدددد 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

مردا کلا خدا نکنه مریض شن انگار تیر خوردن من بابامم همینه

وای بابای منم همینه .. خب چرا اینجورین اخه .. همش اه همش نال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس گذشت کردین و معرفت گذاشتین یادش رفته قدر دان خانمش باشه و پرو و لوس کردنیش ،معنا نداره یک مرد خانمش درک نکنه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خیلی 

خودم لوسش کردم خاک بر سرم کنن.

یبار خار رفت توو پاش تا دو روز پاشو چک میکردم ببینم خوب شده یا ن

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

وا خدا نکنه یه سرماخوردگی ساده بگیره تو یه روز ده مرتبه میگه من دیگه امروز میمیرم 

جدی هم میگه ها فک می‌کنه تمومه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

از بس گذشت کردین و معرفت گذاشتین یادش رفته قدر دان خانمش باشه و پرو و لوس کردنیش ،معنا نداره یک مرد ...

موقع سزارینم من تواتاق بودم با بچم اونا با مادرشو خواهزش خوش خوشان داشتن یادم نمیره.. چکار کنم تغییر نمیکنه حتی دردمم بروز بدم میگه فیلمته

خیلی خودم لوسش کردم خاک بر سرم کنن.یبار خار رفت توو پاش تا دو روز پاشو چک میکردم ببینم خوب شده یا ن

اوو 😂 حالا من دیشب سعی میکردم عین خودش باشم دیدم ناراحت میشه باز کوتاه اومدم 😮‍💨 مثلا هی میگف پاشو دستمال نمدار بیار میخاستم دستمالو جرر بدم 😑

وا خدا نکنه یه سرماخوردگی ساده بگیره تو یه روز ده مرتبه میگه من دیگه امروز میمیرم جدی هم میگه ها فک ...

😂😂😂 شوهر من همش میگفت آییییی واییی آهههه

چشماشو رییز میکرد .. مونده بودم واقعا 🤮

موقع سزارینم من تواتاق بودم با بچم اونا با مادرشو خواهزش خوش خوشان داشتن یادم نمیره.. چکار کنم تغییر ...

میفهمه خوبم میفهمه ،جاهاتون عوض شده و خودشون زدن به نفهمی ،شما هم دیگه درمقابلش گذشت نکنین معرفت نزارین واسش تا به خودش بیاد خانمش باید درک کنه چون یک مرد هست بحساب 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آره مردا کلا اینطورین.....ولی دیگه نصف شب هی پاشی و چک کنی....زیاده خواهیه...خوب من مثلا یکی دوبار که برای سرویس رفتن بلند میشم...خبرشو میگیرم...میگم حالت خوبه؟....چیزی لازم نداری برات بیارم...اونم اگه چیزی لازم باشه میگه...به بچها هم میگم برین تو اتاقاتون بابا مریضه خوابه....شوهرم به همین راضیه....دلم میسوزه گناه دارن....

اوو 😂 حالا من دیشب سعی میکردم عین خودش باشم دیدم ناراحت میشه باز کوتاه اومدم 😮‍💨 مثلا هی میگف پاش ...

😂😂😂😂

شوهر من ی سردرد میگیره لش تخت میشه میگ آی دارم میمیرم وای اخرامه میخوام سرمو بکنم این سر دیگ بدرد نمیخوره.

ولی از حق نگذریم انگشتم ی خراش برداره اول دعوام میکنه بعد لوسم میکنه.

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

اوو 😂 حالا من دیشب سعی میکردم عین خودش باشم دیدم ناراحت میشه باز کوتاه اومدم 😮‍💨 مثلا هی میگف پاش ...

دقیقا انقدم بهشون بر میخوره وقتی مریض میشن باید سوپو دارو به موقع و بچه ساکتو غذای مقوی همه چی آماده باشه. حالا ما که مریض میشیم میگن پاشو چایی دم کن بخور خوب میشی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀