بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از بس گذشت کردین و معرفت گذاشتین یادش رفته قدر دان خانمش باشه و پرو و لوس کردنیش ،معنا نداره یک مرد خانمش درک نکنه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
موقع سزارینم من تواتاق بودم با بچم اونا با مادرشو خواهزش خوش خوشان داشتن یادم نمیره.. چکار کنم تغییر ...
میفهمه خوبم میفهمه ،جاهاتون عوض شده و خودشون زدن به نفهمی ،شما هم دیگه درمقابلش گذشت نکنین معرفت نزارین واسش تا به خودش بیاد خانمش باید درک کنه چون یک مرد هست بحساب
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
آره مردا کلا اینطورین.....ولی دیگه نصف شب هی پاشی و چک کنی....زیاده خواهیه...خوب من مثلا یکی دوبار که برای سرویس رفتن بلند میشم...خبرشو میگیرم...میگم حالت خوبه؟....چیزی لازم نداری برات بیارم...اونم اگه چیزی لازم باشه میگه...به بچها هم میگم برین تو اتاقاتون بابا مریضه خوابه....شوهرم به همین راضیه....دلم میسوزه گناه دارن....
اوو 😂 حالا من دیشب سعی میکردم عین خودش باشم دیدم ناراحت میشه باز کوتاه اومدم 😮💨 مثلا هی میگف پاش ...
دقیقا انقدم بهشون بر میخوره وقتی مریض میشن باید سوپو دارو به موقع و بچه ساکتو غذای مقوی همه چی آماده باشه. حالا ما که مریض میشیم میگن پاشو چایی دم کن بخور خوب میشی
صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀