2777
2789
عنوان

آزمون شهری بار پنجم رد شدم😭😭😭

313 بازدید | 18 پست

یه افسر خیلی مهربون بود اصلا باورتون نمیشه خیلی خوب بود،۲بار خاموش کردم گفت اشکال نداره بار سوم توی پارک دوبل زدم به ماشینی که باهاش دوبل میزدم و رد شدم،،،خیلی هول بود توی این یک سالی که تصمیم گرفتم رانندگی یاد بگیرم یه بارم نزدم به ماشین،،،خنگ شدم اوایل بهتر بودم انقدر دستپاچه میشم که دیگه نمیتونم قبول شم خودم میدونم 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

تومیتونی فقط بایداسترس رو دورکنی من تواوج ناامیدی بارششم قبول شدم 😄😄

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تومیتونی فقط بایداسترس رو دورکنی من تواوج ناامیدی بارششم قبول شدم 😄😄

من خیلی تلاش میکنم روز امتحان گند میزنم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
روز آزمون با مربیت قبل آزمون یه تمرین برو باز،وقت آزمون هم آیةالکرسی بخون آروم میشی

تمرین رفته بودم 

من خیلی تلاش میکنم روز امتحان گند میزنم

عیب ندارع موفق میشی شک نکن

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

عزیزم هیچی از دست ندادی

منم وقتی رد شدم فکر میکردم که اتفاق خیلی بدی برام افتاده ولی الان بعد از ۱۹ سال میبینم که اصلا چیزی نبوده بازم امتحان میدی با آرامش بیشتر و قبول میشی

این هیچی نیست در برابر مشکلات زندگی گلم

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

همش این فکرو به خودت تلقین کن که انگار ده سااه راننده ای

اینجوری استرست کمتر میشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

روز آزمون با ماشین آزمون ۲ ساعت کلاس بگیر قبلشم اگه مشکلی نداری یه دونه پروپرانولول ۱۰ بخور و آیت الکرسی و دعای زبان بند برای افسر بخون 

من با همین روش بار دوم قبول شدم، هیچی از رانندگی بلد نبودم و حتی ماشین واسه تمرینم نداشتم 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️