2777
2789
عنوان

برگام ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست
آخه جالب این قسمته که مادر پدر خانومش رضایت دادن و از زندان آزاد شده.... کسی که روانی و از اول مشکل ...

بخاطر ابروشون اینکارو کردن پسر اهوازی که سر زنشو‌ بریده بود یادته مامان بابای دختره بهش رضایت دادن بعدم بعده رضایت بیرون نمیادا باید ۸ سال زندان بمونه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه جالب این قسمته که مادر پدر خانومش رضایت دادن و از زندان آزاد شده.... کسی که روانی و از اول مشکل ...

پس از اول مشکل نداشته وگرنه کمیسیون پزشکی مشخص میکرد ،ی لحظه زده ب سرش 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

همین الانشم ملت کلی حرف درآوردن.... فقط مامان بابام اسمشو میدونن حتی بابام بهمون نمیگه کدوم دوستشه

مگه نمیگی تو شهرتون خبرش پخش شده پس همه باید بدونن کیه 

مگه اینکه داستان الکی باشه ک هست

همین الانشم ملت کلی حرف درآوردن.... فقط مامان بابام اسمشو میدونن حتی بابام بهمون نمیگه کدوم دوستشه

تومیدونی درمراحل اولیه طلاق بودن مهربونو صمیمی بوده دکتا بچع داره خیلی سرشناسه بعد میگی بابام نمیزاره بدونم کدوم دوستشه میگن دروغ گو حافظه نداره دختر حداقل ب تاپیکت دقیق کن چیامینویسی

🧸

بخاطر ابروشون اینکارو کردن پسر اهوازی که سر زنشو‌ بریده بود یادته مامان بابای دختره بهش رضایت دادن ب ...

الان بیرونه..... بیشتر این برام سوال بود که یک انسان چجوری میتونه اونقدری به مرز انفجار و جنون  برسه که نه یه نفر بلکه سر دونفر و ببره.... 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

تومیدونی درمراحل اولیه طلاق بودن مهربونو صمیمی بوده دکتا بچع داره خیلی سرشناسه بعد میگی بابام نمیزار ...

من اصلا از بابام اسمشو نپرسیدم چون اولا میدونستم نمیگن دوما که اصلا نمیخواستم بدونم... بعد دوست بابام تو محل کارشه، من اصلا تاحالا ندیدمش... 🤌 

مگه نمیگی تو شهرتون خبرش پخش شده پس همه باید بدونن کیه مگه اینکه داستان الکی باشه ک هست

..... تو میخوای باور نکن، 

تومیدونی درمراحل اولیه طلاق بودن مهربونو صمیمی بوده دکتا بچع داره خیلی سرشناسه بعد میگی بابام نمیزار ...

تازه من اینارو نمیدونستم... بابام داشت تعریف میکرد