2777
2789
عنوان

اونایی که بچه زیر شش هفت ماه دارن

102 بازدید | 14 پست

حالم گاهی خوب نیست

کلافم سر یه چیز الگی گریم میگیره

اینکه ظرفا چند روز شسته نمیشه

نمیرسم غذا درست کنم

نمیتونم برم یه دست لباس بخرم

یه حمام حسابی برم و ....

دوست دارم تنها باشم فقط بخوابم بیدار شم غذام حاضر باشه هیچکی نباشه

دلم میخاد وقتی میرم پیش دیگران آراسته  مرتب باشم

اما نیستم بخاطر همین دلم نمیخاد کسیو ببینم

تمام خونه موهام ریخته از بس ریزش مو دارم

شمام اینجورین کلافه اید

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

قرص آهن بخورطبیعیه شمادیگه مثل قبل تنهانیستی الان بایدبرنامه هاتوجوری بچینی که بابچه بتونی انجامش بدی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه افسردگی بعد زایمان داشته باشی کلافگی و خستگی طبیعیه ولی دیگه بچه هر چی بد قلق باشه بازم وقت پیدا می‌کنی تو‌ روز ظرف بشوری یا یه دوش کوچیک بگیری از همسرم و مادر  هم کمک بگیر اگر فکر میکنید شرایطت خوب نیست حتما برو پیش روان شناس 

یه ۸ ساله

یه ۳ ساله دارم

خونه م بهم ریخته س

فقط آشپزخونه م مرتبه

الان سر دستشویی بودم دختر کوچیکم اومد رو سرم آوردم بیرون(قفل دستشویی مون یه بار باز نشد بابام بازش کرد گفت تنهایی خطرناکه)

بچه داری آدم رو سرویس میکنه

آمپول نوروبیون خارجی بزن

واسه موهاتم برو دکتر بهت مکمل بده

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

ممکنه افسردگی بعد زایمان داشته باشی کلافگی و خستگی طبیعیه ولی دیگه بچه هر چی بد قلق باشه بازم وقت پی ...

هیچ کسو ندارم

مادرم یه شهر دیگست فقط زنگ میزنه میگه میخاااای بیاااااام ایشاله خوب میشی

خب میبینی هرروز دارم میگم میخای بیای خب بیا 

همسرم سر کاره کم خونست

خودمم و دو تا بچه 

غر غرو شدم

حالم خوب نیست 

هرچی جمع میکنم باز یجا نامرتبه تموم میشه میبینم باز ظرفشویی پره خونه پر وسیلست

خودم نامرتب 

کلافه شدم

خیلی خستم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

دیگه ماله من دراین حدنبود تاخوابید برو به کارت برس بچه ۶یا۷ماهه روزی ۳یا۴بار میخوابه توبرو دوش بگیر غذادرست کن اگه بچت زیاد نمی‌خوابه یه کمک از مادرت یا مادرشوهر یا همسرت بگیر تا یکم عادت کنی به این روال

یه ۸ سالهیه ۳ ساله دارمخونه م بهم ریخته سفقط آشپزخونه م مرتبهالان سر دستشویی بودم دختر کوچیکم اومد ر ...

من خودم بو عرق بدم یا خونم نامرتب باشه کلافه میشم

منم یه ۸ ساله دارم ی ۵ ماهه

نه میرسم چیزی بخورم نه یه دوش بگیرم کارای خونم هرچی میکنم فایده نداره باز کثیفه

دلم میخاد چندروز بخوابم هیچ کاری نکنم

دیگه ماله من دراین حدنبود تاخوابید برو به کارت برس بچه ۶یا۷ماهه روزی ۳یا۴بار میخوابه توبرو دوش بگیر ...

کسیو ندارم کمکم کنه

شهر غریبم

شوهرم خیلی کم خونست

هیچ کسو ندارممادرم یه شهر دیگست فقط زنگ میزنه میگه میخاااای بیاااااام ایشاله خوب میشیخب میبینی هرروز ...

آره حق داری بدون کمک سخته ولی اول این دوران زود گذر هست بعد هم سخت نگیر ریخت و پاش تو این دوران طبیعی هست نه اینقدر تمیز کن نه که این که ول کن خونه رو  میگذره فقط بزرگ میشن یه روز