2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو میبرم مدرسه 

یکم میخوابم

ناهار میذارم

بچه رو برمیگردونم

ظرفارو می‌شورم روزی سه بار

جارو میکشم 

کتاب میخونم

گوشی کار میکنم

خونه رو جمع و جور میکنم 

شبا هم گاها فیلم میبینیم یا میریم بیرون یا هیچی

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

دخترمو راهی میکنم، خونه رو مرتب میکنم، کنار کوچیکه نیم ساعتی میخوابم تا موقع بیدار شدنش، صبحانه میدم و ناهار میذارم و عصر هم با بچه ها استراحت میکنیم. شام میذارم و منتظر همسرجان

گاهی شبا میریم بیرون و پارک ولی الان وقت امتحاناس فقط آخر هفته میریم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه رو میبرم مدرسه یکم میخوابمناهار میذارمبچه رو برمیگردونمظرفارو می‌شورم روزی سه بارجارو میکشم کتاب ...

با بچهوقت نمیگذرونی تو خونه؟

به پر و پات نمیپیچه غر بزنه؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

صبحانه آمدا میکنم پسرم و همسرم ک میرن خونه رو مرتب میکنم ناهار آماده میکنم گاهی با دخترم میریم بیرون ی ساعت یکم دور میزنیم میایم همه ک اومدن ناهار میخوریم بعد عصرونه خانوادگی میریم ی دور میزنیم و میایم و شام میخوریم و میخوابیم

حالا گاهی این وسط مهمون داریم یا میریم مهمونی یا کاری پیش میاد ک برنامه عوض میشه

با بچهوقت نمیگذرونی تو خونه؟به پر و پات نمیپیچه غر بزنه؟

چرا وقت میذارم 

خیلی هم غر میزنن 😁😂

اونو دیگه ننوشتم 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
دخترمو راهی میکنم، خونه رو مرتب میکنم، کنار کوچیکه نیم ساعتی میخوابم تا موقع بیدار شدنش، صبحانه میدم ...

منم همینا رو دارم ولی احساس میکنم همش بیکارم