2777
2789

از بعد عروسیمون ینی  تقریبا 40 روزه که ی بارم پیش نیومده بود بدرقه‌ش نکنم اما الان که رفت سرکار خودمو زدم به خواب 

آخه خیلی بهم بی توجهه خیلی دلم شکسته ازش 

دیروز ساعت 9 صبح اومد خونه تا 5 بعدازظهر خواب بود با اصرار بیدارش کردم که غذا بخوریم و گفتم تنهام پاشو دیگه 

ساعت ۶ رفت بیرون با رفیقاش تا ۱۲/۵ شب خونه نیومد 

شوهرم شیفت هاش ۱۲ ساعته‌س همش سرکارع وقتیم خونه س فقط خوابه و میره بیرون رفیق بازی 

خیلی تنهام 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستی کردی

شب هم ساعت ۷ شیفتش تموم میشه اما همیشه ۹ و ۱۰ میاد خونه و بعدشم میخوابه 

چند شب پیش با خواهر شوهرم و مادرم اینا رفتیم پارک شوهرم ۷ کارش تموم میشد اما تا ۹ نیومد 

۹ هم که اومد تا ۱۱ بیشتر نزاشت بمونیم انقد غر زده که تو درکم نمیکنی فقط به فکر خوش گذرونی خودتی همه رفتن وسیله بازی سوار شدن شوهر من فقط سوار نشد نمی‌دونم پس آدم چجوری میخواد یکم شاد زندگی کنه نمی‌دونم چیکار کنم که پیش من بهش خوش بگذره 

یکم ازش فاصله بگیر و برای خودت برنامه بچین خودش میاد سمتت

هرچند احتمالا تازه عروسی دوست داری بیشتر با شوهرت باشی سختته ولی خب چاره ای نیست

یا وقتی حالتون خوبه صحبت کن باهاش بگو مشکلتو

چقد شبیه منی

اتفاقا منم الان خودمو زدم ب خواب

همیشه بیدارمیشم صبونه اماده میکنم براش امروزدید بیدارنشدم بدونه صبونه رفت

چ بهترگمشه بره

شوهرت مشروب میخوره؟اصولا کسایی ک تا دیروقت باهمن مشروب میخورن 

حالا شب اومد خونه چیکار کنم چجوری رفتار کنم

ببین نفس عمیق بکش، شونه هاتو ببر بالا، با اعتماد بنفس تو خونه راه برو و زندگیتو بکن، اولویتت چه در مورد غذا درست کردن چه تفریح و استراحت خودت باشه، اگر این کارها رو کردی و تمرکزت روی خودت شد اونوقت کم کم میبینی اون میفته دنبالت، فقط احساس خودتو نسبت به خودت عالی کن

شوهر من بی توجهی ببینه بی توجهی می‌کنه

وای بقران انگار شوهره منو میگی

دقیقا همینه

بی توجهی ن ب این معنی ک اخم کنی یا براش چیزی نیاری

مثلا شامتو بپز

یا از سرکارمیاد ی سلام بده و تموم

غذارو بیار و اگ عادت داره صداش کنی بگو بیا شام

بیشتر سکوت کن تا مشتاق باشی بری سمتش