یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حانواده وبتامینهای ب ..امگا۳...ویتامین ایی...قرص آهن..ویتامین سی ..مرتب بخور هم روانت هم جسمت خوب میشه عزیزم..ورزش و ادای شاد بودن دراوج ناراحتی هم خیلی خوبه وازهمه مهمتر صبح باحس شادی و سرزندگی از خواب بسدارشید روزتون رو شروع کنید من تجربه کردم باهرحسی بخوابی وبیدار بشی کل روزت اونجوریه
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
دیروز توبرنامه انارستان خانمی آورده بودن میگفت من یه ماهه بیخوابی گرفتم وبداخلاق شدم وعصبی بعد رفتم آزمایش دادم یه مقدارکم ذخیره آهنم کم شده بود این عوارض براش ایجادشده بود بله به کمبود ویتامین ووموادمعدنی هم خیلی مربوطه باید بدونی ریشش کجاست