2777
2789

عزیزم واسه چت جیبیتی بفرستی مثل ی متخصص واست آنالیز میکنه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چه برنامه ای هست گلم

بزار ببینم خودم میتونم بفرستم واسش 

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

این گزارش مربوط به سونوماموگرافی (سونوگرافی پستان) یک خانم ۴۴ ساله است که سابقه قبلی از سرطان یا توده نداشته. در ادامه تحلیل دقیق آن آمده است:

---

خلاصه گزارش:

هر دو پستان:

تغییرات خوش‌خیم پستانی (Benign breast changes) دیده شده‌اند که نیاز به پیگیری خاصی ندارند.

بافت فیبروگلندولار (بافت طبیعی پستان) در هر دو پستان به صورت غیرقرینه دیده می‌شود.

در پستان چپ چند ناحیه هیپواکو (تیره‌تر) با فضاهای کیستیک (احتمال کیست یا توده غیرجامد) دیده شده:

یکی از این نواحی در موقعیت "mid zone" است، ابعاد حدود ۹.۴x۳.۳ میلی‌متر دارد.

دیگری در "far zone" با ابعاد ۱۰.۳x۴.۳ میلی‌متر.

همچنین یک توده دیگر به قطر ۳.۵ میلی‌متر که احتمالاً خوش‌خیم یا فیبروآدنوم است (بدون افزایش عروق یا کلسیم).

توصیه شده: سونوگرافی مجدد ۳ ماه بعد جهت بررسی تغییرات احتمالی.

پستان راست:

چند ناحیه هیپواکو و کیستیک کوچک در قسمت فوقانی راست (UOQ).

بزرگ‌ترین آن با اندازه ۵.۵x۳.۵ میلی‌متر در موقعیت ساعت ۱۰:۱ و mid zone است.

همچنین یک توده هیپواکو دیگر با قطر ۳.۲ میلی‌متر، احتمالاً فیبروآدنوم.

در این سمت نیز بافت فیبروگلندولار دیده شده.

وجود بافت اضافی کوچک در زیر بغل راست (Accessory tissue) مشاهده شده (موضوعی بی‌خطر و طبیعی است).

---

برداشت کلی:

همه موارد شناسایی‌شده خوش‌خیم (B2 و B3) هستند.

در حال حاضر موردی مشکوک به بدخیمی وجود ندارد.

تنها توصیه مهم، سونوگرافی کنترل بعد از ۳ ماه برای پیگیری وضعیت یک یا دو توده در پستان چپ است.

---

اگر بخوای می‌تونم اینو به زبان ساده‌تر برای خودت یا برای توضیح به بیمار بنویسم. دوست داری؟

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

تشخیص کلی:

تغییرات خوش‌خیم پستان (Benign breast changes) دیده شده، یعنی علائمی از سرطان پستان وجود نداره.

هیچ ضایعه‌ای که مشکوک به سرطان باشه (mass یا توده‌ی مشکوک) دیده نشده.

در بعضی قسمت‌ها تغییراتی دیده شده (مثل shadowing یا mottled)، اما این‌ها معمولاً خوش‌خیم هستند و نیاز به بررسی بیشتر ندارند.

سینه چپ (سمت چپ بیمار):

نواحی خاصی (UIQ، UQQ) تغییرات فیبروکیستیک دارند، یعنی بافت پستان کمی سفت‌تر یا دارای کیست‌هایی هست که خوش‌خیم‌اند.

چند ناحیه با وسکولاریته (جریان خون) خفیف تا متوسط دیده شده‌اند، ولی هیچ‌کدام مشکوک به سرطان نیستند.

در نهایت گفته شده این ضایعات در دسته B3 قرار می‌گیرند که به معنای ضایعاتی با احتمال خیلی کمِ بدخیم بودن هستند، ولی بهتره بررسی بیشتر (مثل نمونه‌برداری یا سونوگرافی مجدد) انجام بشه.

سینه راست (سمت راست بیمار):

همونند سینه چپ، تغییرات فیبروکیستیک دیده شده.

یک کیست کوچک با دیواره‌ی نازک دیده شده (کیست ساده، خطرناک نیست).

نتیجه کلی سینه راست هم مثل سمت چپ ضایعه B3 هست.

زیر بغل (Axilla):

هیچ علامت خاص یا خطرناکی در غدد لنفاوی زیر بغل دیده نشده. یعنی فعلاً پخش‌شدگی به غدد لنفاوی دیده نشده

نتیجه نهایی و نظر پزشک:

تغییرات دیده‌شده بیشتر خوش‌خیم هستند.

در چند ناحیه پیشنهاد داده شده که پیگیری بشه، مثلاً با سونوگرافی هدفمند یا اگر پزشک صلاح بدونه، نمونه‌برداری (بیوپسی).

هیچ توده‌ی سرطانی مشخصی دیده نشده

اگر بخوای بیشتر برات توضیح بدم که B2 و B3 دقیقاً چی هستن یا چطور باید پیگیری کرد

این گزارش مربوط به سونوماموگرافی (سونوگرافی پستان) یک خانم ۴۴ ساله است که سابقه قبلی از سرطان یا تود ...

عزیزم ممنونم ازت این رو باهمون برنامه تفسیر کردی؟

اخه من ۲۹سالمه ولی اینجا ۴۴ساله نوشته

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

تشخیص کلی:تغییرات خوش‌خیم پستان (Benign breast changes) دیده شده، یعنی علائمی از سرطان پستان وجود ند ...

از ته دلم  ازهمین حال زارم ازخدا برات میخوام ..به بهترین و وبلندترین جاهابرسی ..خدا انقدر توزندگیت دستتو بگیره که به تمام خواسته وحاجتت برسی...

ممنونم از جواب وراهنماییت..

نه ممنون متوجه شدم کامل

تشخیص کلی:تغییرات خوش‌خیم پستان (Benign breast changes) دیده شده، یعنی علائمی از سرطان پستان وجود ند ...

عزیزم فقط ی سوال برای من B3هستش..یعنی احتمال همون سرطان سینه خوش خیم باشه؟

عزیزم فقط ی سوال برای من B3هستش..یعنی احتمال همون سرطان سینه خوش خیم باشه؟

سرطان سینه وقتی میگن که توده بدخیم باشه، برای شما اصلا مشکوک به بدخیم هم نیست حتی!

من سرطان سینه دارم

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

از ته دلم ازهمین حال زارم ازخدا برات میخوام ..به بهترین و وبلندترین جاهابرسی ..خدا انقدر توزندگیت د ...

مرسی بابت دعای خوبت فداتشم خداروشکر در صحت و سلامت بودی انشالله هم خودت هم خانوادت‌ همیشه حالشون خوب باشه

من بلدم

B3 یعنی در حد مشکوک نیست.

فقط چد وقت یه بار باید سونو کنی اگه تغییر سایز و شکل داده بشه توده، جدی میشه قضیه.

در کل اوضاع خوبیه و جای نگرانی نیست.

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡