شاید به دردتون بخوره . فرقی نمیکنه همسر یا نامزد عقد یا رابطه دوستی من عقد بودم وهمسرم خیلی اذیتم کرد تاپیک هام هست یه نگاه کنید منم وابسته شده بودم فکر میکردم دیگه نمیتونم اما یه جا با شجاعت باهاش تموم کردم و خیلی خیلی از این تصمیم راضی ام الان خیلی حالم خوبه دیگه کسی نیس اذیتم کنه خواهشاً اگه کسی هست که قدر نمیدونه تا دیر نشده تموم کنید روزهاتون بهتر میشه خدا بزرگه اصلا نترسید ارزش و احترام تو رابطه از خود عشق بالاتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما بعضیها اونقدر بی کس و کارن که چاره ایی ندارن یا کس وکار دارن ولی نداشتنش بهتره
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
ممنونم . منم کسیو ندارم اما بیشتر از اون نمیتونستم اذیت ها رو تحمل کنم
خدا رو شکر که الان خوبی بهترینها رو برات ارزو میکنم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .