2777
2789

کل دیروز رو مشغول بودم ، امشب ساعت ۳:۱۵ نصف شب کارام تموم شد مثل جنازه افتادم روی تخت. 

الان با یه صدای زنگ گوشی غریبه که تو خونه پیچیده بود از خواب پریدم! با تپش قلب. هر چی سعی کردم صدا رو نشناختم. گفتم نکنه دزد اومده. خواب از سرم پرید

کاشف عمل اومد پدر جان الارمشو عوض کرده

اخه پدر من کی ساعت ۴ صبح الارم میذاره؟

حالا اومدم بخوابم ، دیدم خواهرم رفته حموم کنسرت گذاشته برام. حالا یه دقیقه بکپم هم این برمیگرده میخواد سشوار بکشه باز از خواب میپرم.

خدایا منو روانی کردن این خانواده

خدایا منو سوسک کن

الان چطور بخوابم صبح پا شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدای زنگ تلفن بود ، بخدا اصلا به الارم نمیخورد

😂😂

حالا ما یه شب شهرستان خونه فامیل خواب بودیم 

یهو صدای آهنگ شروع باب اسفنجی پخش شد همه بیدار شدن 

آلارم گوشی یکی از فامیلا بود 😂

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

😂😂حالا ما یه شب شهرستان خونه فامیل خواب بودیم یهو صدای آهنگ شروع باب اسفنجی پخش شد همه بیدار شدن آ ...

وای خدا ، این چه سمی بود😂😂😂😂

فکر کن با صدای الارم باب اسفنجی از خواب بپری

محشره

وای خدا ، این چه سمی بود😂😂😂😂فکر کن با صدای الارم باب اسفنجی از خواب بپریمحشره

خیلی‌ سم بود حالا الان آدم یادش میاد خندش میگیره اون لحظه خیلی مسخره بود واقعاً عموی مامانم هم عصبی شده بود فریاد ها سر میداد 😂

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐