2777
2789
عنوان

درمان رشک

156 بازدید | 21 پست

کسایی که تجربه دارن دیروز تو سر دخترم تخم شپش دیدم  دیشب که خواب بود کل سرش رو گشتم ۵تا رشک داشت ولی مرده بود امشبم لوسین دای لیس زدم 

پارسال هم دچار لین مصیبت شدیم چرا اخه دوباره به خدا ۲تا۳بار در هفته حمومش میدم ولی نمی دونم چرا دوباره گرفته اخه دختر ۳ساله رو چرا باید اینجوری شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

آنقدر نگران شپش نباش چون آنقدر زیاد شده که عملا نمیشه تا حدود زیادی ازش پیشگیری کرد مخصوصا اگر بچه مدرسه هم بره

شما همین روند ادامه بده انشالله رفع میشه میتونی از داروخونه هم شامپو مخصوص بگیری زود شپش های کشته میشن وتخم هاشون هم غیر فعال میشن

ولی نگران نباش خطر آنچنانی ندارد

فصل بهار هم کلا اوج فعالیت شپش هست 

خدایا آن ده که آن به 
سلام گلمآنقدر نگران شپش نباش چون آنقدر زیاد شده که عملا نمیشه تا حدود زیادی ازش پیشگیری کرد مخصوصا ا ...

پارسالم گرفت کلا انگار روی موهای بعضی ها شپش و تخمش بیشتر می مونه من خودمم پارسال درگیر شدم ولی کمتر از ۱ماه درمان شد ولی برای دخترم بیچاره شدم هر شب که خواب بود موهاش رو می گشتم موهاشم مشکی و فر  پدرم در امد تازه بعد دوماه خوب شد

اخه بچه ی ۳ساله مگه وایمسته اتو بکشم

خوابه گل ام اروم اروم بکش 

از این میافرتی کوچولو ها بخر ارزون هم هست نازک هم هست

متوجه نمیشه با اون بزنی 

من ده سال پیش موی بلندم که نزدیک یک متر بود شپش گرفت

هر کاری کردم نشد ۳ هفته اسیر بودم

تا وقتی یکی بهم گفت اتو بکش کشیذم تخم رشک و شپش و همش مرد

رو بالشی ها و مبل هارم اتو کشیدم 

خلاص شدم

خوابه گل ام اروم اروم بکش از این میافرتی کوچولو ها بخر ارزون هم هست نازک هم هستمتوجه نمیشه با اون بز ...

ببینم فردا می تونم انجام بدم امشب موهاش رو گشتم خبری از شپش یا رشک نبود ولی لوسین ضد شپش رو زدم فردا هم باز می گردم اگه بود اتو می کشم

پارسالم گرفت کلا انگار روی موهای بعضی ها شپش و تخمش بیشتر می مونه من خودمم پارسال درگیر شدم ولی کمتر ...

سلام عزیزم 

ببین شامپو بزن سرش 

وقتی شامپو میزنی خود شپش میمیره ولی رشک نمیمیره 

یه هفته بعد دوباره شامپو بزن که رشکایی که از تخم زدن بیرون بمیرن

بعدشم سرشو خوب بگرد تمیز میشه