2777
2789
عنوان

کسی بچه اش آنفولانزا گرفته

48 بازدید | 5 پست

بچه ام چهار روزه مریضه و تب داره. دکتر میگه آنفولانزاست. کسی از این بیماری گرفته؟

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد

دختر من سرفه شدید داره بچه نمیتونه نفس بکشه،نمیتونه بخوابه،،،ب حدی سرفه داره داخل خواب راه تنفسیش بسته شد استفراغ کرد،،بچم حالش خوب نیست بمیرم براش

کاش زمان ب عقب بر میگشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم اینقدرشدیدگرفت بیمارستان بستری شد

ای جاااانم

چقدر سخت. واقعا برای بچه تحمل اینهمه درد خیلی سخته. مثل بزرگترا هم غذا و نوشیدنی خوب نمیخورن سخت‌تر هم میشه

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
ای جاااانمچقدر سخت. واقعا برای بچه تحمل اینهمه درد خیلی سخته. مثل بزرگترا هم غذا و نوشیدنی خوب نمیخو ...

من بچم خیلی اذیت شدفکرکن به خاطرآنژوکتی که براش دوبارزدن خیلی توروحیش تاثیرگذاشته ازپرستاراخیلی میترسیدهمش جیغ میزدوتوبیمارستان نمیموندازلحاظ روحی خیلی به هم ریخته  ازوقتی ازبیمارستان اومدیم ازهرچیزی میترسه وکلا عصبی شده 

ای پرچمت ماراکفن ای وطن 🇮🇷❤️

دختر من سرفه شدید داره بچه نمیتونه نفس بکشه،نمیتونه بخوابه،،،ب حدی سرفه داره داخل خواب راه تنفسیش بس ...

اگه سرفه خلطی داره دستگاه بخورگرم براش بزاربرا خوابش خیلی تاثیرداره

ای پرچمت ماراکفن ای وطن 🇮🇷❤️