2777
2789

امشب همسرم گفت یادته فلان روز و ...؟ 😂 هیچی اصلا اب شدم 

لامصب از ذهنش هم بیرون نمیره 😁

شما چی ؟ بوده چیزی که همسر تون هنوز یادش باشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله توماشین بودیم 

روشن کردیم بریم از شیشه عقب ماشین پشت سرمون نگاه کردیم کفشام جامونده بود 🤪داشتن بای بای میکردن برامون

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

اکثرا برا همسرم بوده و من یادمه روز عروسی تو خیابون یه خانم هشتاد ساله گفت مبارک باشه همسرم فرمود تش ...

😂😂من جای شما بودم مرده بودم از خنده 

بنده خدا هول کرده بوده 😁

بین عقد تا عروسیم ۲۰ روز فاصله بود

ک خونه رهن کرده بودیم و جهازمو چیده بودم،چون روزا شوهرم میرف سرکار من رفتم انجا موندم ک روزا حواسم ب وسایل و خونه باشه مثلا

و شبا هم میموندم ولی پریود بودم آخه... ی شب خواهرشوهرم اومد شام اورد برای شوهرم نمیدونست من اونجام،منم از درد ب خودم میپیچیدم فکر میکرد کاری کردیم!!! 

گفتم پریودم میخواس برام قرص بیاره

ولی میدونم باور نکرد

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

برای خودم تازه عروسی کرده بودم زنداییم رو دیدم احوال پرسی کرد گفت خوش میگذره منم گفتم بله جای شما خالی گرفته دهنش همیشه میگه مسخرم میکنه الان ۱۵ سال میگذره  آخرین بار ماه پیش بازم گفت🌝

برای خودم تازه عروسی کرده بودم زنداییم رو دیدم احوال پرسی کرد گفت خوش میگذره منم گفتم بله جای شما خا ...

خخخخخخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تقصیر خواهر شوهر بود که بد موقع اومد 😂😂😂

ن بیچاره چون من غذا نمیپختم،گاز و اینا وصل نبود

خونه اون نزدیک بود هر شب شام میاورد برای شوهرم دم در میداد میرفت اون شب اومد داخل 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
برای خودم تازه عروسی کرده بودم زنداییم رو دیدم احوال پرسی کرد گفت خوش میگذره منم گفتم بله جای شما خا ...

🤣🤣🤣🤣🤣 ای خدا از ذهن این مردان هیچی پاک نمیشه خودم دوران عقد بد جور مریض شده بودم ولی من به همسرم نگفتم ، مامانم زنگ زده بود بهش که بیا به داد زنت برس 😂 فقط عقدش کردی و رفتی آره ؟

اینم گفت وای حاج خانوم به من نگفته بود و نمی‌دونستم و الان میام و ...

فکر کن حالا مثلا ما سه چهار روز بود که عقد کرده بودیم و ازدواج مون هم سنتی بود وقتی اومد حال مو دید رفته بود از پایین برای من دارو گرفته بود آورده بود بالا یه دونه امپولم گرفته بود که داشت آماده میکرد حالا من هی به مامانم میگفتم تو واسه چی بهش گفتی بیاد مامان اول زندگی ببین چه کار می‌کنی 😁 تو که می‌دونی من میترسم 😐 ابروم بره آبروی همتون و میبرم🤣 آقا این اومد بزنه هنوز نزده من یه آی گفتم 

برگشت دست شو آورد جلو گفت نگاه کن نگاه کن هنوز نزدممم😐آی داره ؟؟ 🤣🤣  امشب داشت می‌گفت یادته چه شجاعی بودی ؟ اصلا پسر شجاع رو از روی تو ساختن 😂😂