2777
2789
عنوان

دوستم دهنش بو میده😭

1602 بازدید | 92 پست

اقا واقعا عذابه دوستم نیس ولی خب متاسفانه حرف میزنیم با هم بعد من رو بو خیلی حساسم اما میتونم تحمل کنم ولی این دختره خیلی زیاد دهنش بو میده یعنی واقعا من دقت کردم حرفم ک نمیزنه رد میشه ی از جایی فوق العاده بوی بدی همراهشه من نمیدونم باید چجوری بگم خیلی خجالت میکشم ولی واقعا خیلی اذیت کنندس بوش 

من همیشه ادامس دهنمه ی بارم ادامس دادم بهش ولی نمیفهمه میریم بوفه هیچی نمیخره 

دانشجوعم هستیم دیگ نمیدونم چجوزی باید تو این مرحله از زندگیش بهش بگم

دندانهاش لمینت یا کامپوزیت نیست؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دندانهاش لمینت یا کامپوزیت نیست؟

چه ربطی داره! 

کسی که دندوناش لمینت یا کامپوزیت ه یعنی به دندوناش و بهداشتش اهمیت میده!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چه ربطی داره! کسی که دندوناش لمینت یا کامپوزیت ه یعنی به دندوناش و بهداشتش اهمیت میده!

ربط داره، معمولا دهانش بو میده، این همه میدونن، جرم زیر دندانهایشان نفوذ میکنه، قابل تمیز شدن نیست، دکترها هم میگن 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.