2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم دارم دارو میخورم انشالله این ماه سیکل انتقالم شروع میشه

سلام انشالا که انتقالتون مثبت میشه و خیالتون جمع میشه. با کدوم دکتر هستین؟

من یک بار با دکتر قاضی ویزیت شدم ولی ازشون حس خوب نگرفتم ،یک بار هم با دکتر لاهوتی ویزیت شدم خیلی به نظرم دقیق و خوب و انرژی مثبت بودن

ولی من متاسفانه اول باید مشکل همسرم حل بشه و همچنین مشکل رفت و آمد دارم ،هر بار از شمال بیام تهران برام خیلی سخته 

سلام انشالا که انتقالتون مثبت میشه و خیالتون جمع میشه. با کدوم دکتر هستین؟من یک بار با دکتر قاضی ویز ...

سلام دوست عزیز من پانکچرم با دکتر قاضی بودم اما الان دیگه کلینیک نیستن و خودشون مطب دارن 

الان تحت نظر دکتر علیرضایی هستم بنظرم مرکز مام ارزش سختی های راه رو داره چون واقعا مجهز هستن و کارشون رو بادقت انجام میدن امیدوارم ک امیدم ناامید نشه

سلام، مرکز مام یکی از مجهزترین مراکز ناباروری است و تمام پزشکان خوبی داره . دو تا از همکاران با ویزیت مام باردار شدند که دکتر بهشون اوابوست و فرتیل اید وومن  برای پانچکر تخمک و به همسرانشون فرتیل اید من داده بودند و قبل از انتقال مکمل فرتیل سی ام خورده بودند البته اصلاح سبک زندگی ( رژیم غذایی پر پروتئین و ورزش ) را انجام دادند . 

سلام دوست عزیز من پانکچرم با دکتر قاضی بودم اما الان دیگه کلینیک نیستن و خودشون مطب دارن الان تحت نظ ...

سلام عزیزم،انشالا که به زودی خبر مامان شدنتون رو میذارین و ما هم تو شادی شما شریک میشیم و انرژی مثبت میشه برای ادامه راه ما